Chyba nie dojrzałem do tego typu filmów, jak ktoś to napisał wcześniej. Obejrzałem z trudem 40
min. i mam dość. Nie wiem o co w nim chodzi, dziwne skoki z wątku na wątek, brak jakiejkolwiek
ciągłości filmu. Trochę tego, potem skok do następnej sceny i nie wiadomo o co w niej chodzi.
Jakiś gej ucieka przez okno. Sceny wyrwane z kontekstu, zawiodłem się bardzo na tym filmie, bo
liczyłem na coś normalnego.
Tak na początek, zastanów się ile razy i kto ucieka przez okno. Po drugie zestaw sobie, kto miał znamię w kształcie komety. To powinno ci pomóc posklejać wątki zobaczyć, ze te historie połączone są jednym głównym bohaterem i powiedzmy że dwoma towarzyszącymi. Przeczytaj książkę.
Może obejrzyj jeszcze raz. Na początku wszystko może wydawać się niejasne ale z czasem coraz bardziej zaczniesz ogarniać temat. Spróbuj ;) Jak zaczęłam oglądać film miałam podobne wrażenie ale po obejrzeniu całości wszystkie historie stają się być ze sobą mocno związane.
To jednak nie dla mnie film, ale pozostawię go bez oceny, ze względu na Toma Hanksa. Nie moje klimaty, więc nie oceniam.