PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580801}

Atlas chmur

Cloud Atlas
2012
7,1 184 tys. ocen
7,1 10 1 183825
5,9 54 krytyków
Atlas chmur
powrót do forum filmu Atlas chmur

Film bardzo dobry dla osób mających problemy ze snem. Oglądając go poczułem że bardzo silnie na mnie oddziałuje, ma jakąś moc. Otóż im bliżej ekranu się znajdowałem, tym bardziej w niespotykany dotąd sposób kleiły mi sie oczy :) , natomiast wychodząc kilkukrotnie z pomieszczenia nagle ożywałem. Zmagając się z tym problemem, którego jedną z przyczyn w moim mniemaniu była wypełniająca film nuda, w końcu około 40 min przed końcem poległem słodko zasypiając.
Naturalnie na ewentualny zarzut od razu odpowiadam, oczywiście filmu nie zrozumiałem, raz przez to, że nie obejrzałem do końca, a dwa, nie dałem rady skupić się na nim, choć myślę że nie ma w nim nic na czym możnaby się skupiać.

Dziękuję ślicznie, chciałem tylko podzielić się moją przygodą, życzę miłego wypoczynku

ocenił(a) film na 4
yogibabujasiu

Wiesz, z tego może wyniknąć jakieś nowe prawo fizyki - ożywienie Twego (mego chyba również) organizmu jest wprost proporcjonalna do odległości od projekcji "Atlasu chmur". Powinieneś to opatentować, a następnie wybudować klinikę, gdzie będzie się puszczało rzeczony film, a pacjentów trzymało sią jak najdalej od niej. Bardzo nowatorskie

ocenił(a) film na 3
yogibabujasiu

Będziesz się smażył w piekle))))