Chciałem uciec z kina, ale zostałem z nadzieją że będzie lepiej... niestety było coraz gorzej. Banalne założenia przekazane w "zniosły" sposób. Nie można tego pisać, trzeba zobaczyć... to tak jak 3 godzinne kazanie w kościele...
Trzeba było oglądać film ze zrozumieniem i skupieniem żeby nie zgubić wątku... Widocznie dla Cb film był za trudny...
film jest strasznyyy i bzdurny a chinski kjlon nie wiedzacy nic o zyciu przepowiednia prosze cieee.. jak zobaczylam te kolorki i ta scene to mi tak zajechało tandeta i kiczeeemm ze myslalm ze wyjde z kinaa.. a juz nie mowiac o tym jak strzelaja do nich z gory z dolu ale kurrdee dalej jada hehe ... wyrocznia mydlo film tak nudny i glupooowatyy ze brak slow.. zajebsisty by byl jakby byla przedstwaione 3 historie jednego czlowieka w 3 roznych swiatach np bez wyroczni hehehe chinskiego kolna co wg mnie w ogole nie pasowalo powinni tam przestawic jakas historie cos co bedzie mialo wspolny cel ale wyszedl chinski atlas z mydelm i za zadne skarby swiata nie polecam nikomu ,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy wiesz kolego , ale film jest 15+ dlatego go nie zrozumiałeś ;) . Film ukazuje to co najwazniejsze - miłość , życie innej osoby , Nawiązuje do holocaustu , pokazuje , że ludzie mają ograniczone prawa do wolności ( zamykanie rodziców w domu starców) itp itd . Obejrzyj jeszcze raz po ukończeniu 15 lat . Pozdrawiam
Spodziewałem się czegoś lepszego niż 3 godziny prawienia banałów. Patrząc na wcześniejsze produkcje, bardzo się zawiodłem. Wystarczy parę nazwisk, żeby po raz kolejny opowiedziane historie zarobiły trochę kasy.... Dla nie właśnie przekaz jest skierowany do 15 latków, na których to co jest aksjomatem w codziennym życiu może spowodować olśnienie. Przekaz jest tak prosty w odbiorze, że trochę obrażą myślących ludzi. Proponuję obejrzeć np. Listę Schindlera, Pianistę, Siedem Dusz... podobny przekaz, ale jakość bez porównania. Może moja opinia na temat filmu, była by lepsza, gdyby nie to że już któryś raz idę do kina, płacę nie mało za bilet, a wychodzę i czuję się jakbym dał się nabrać na tą samą sztuczkę, Mało jest filmów, które nie są nakręcone tylko po to, aby wycisnąć jeszcze więcej kasy. Miałem nadzieję na dyskusję na wyższym poziomie...