Atramentowe serce

Inkheart
2008
6,5 22 tys. ocen
6,5 10 1 22338
5,3 3 krytyków
Atramentowe serce
powrót do forum filmu Atramentowe serce

Przed chwilką zauważyłam brak daty polskiej premiery. Czyżby premiera się opóźniła, przyspieszą ją, czy może Atramentowe Serce w ogóle nie wejdzie do kin??

krawmaja

Sprawdzam, sprawdzam... i wszędzie data premiery w Polsce podana jest na 3.04 br. Albo to przestarzałe informacje albo... sama nie wiem. Ale AS napewno wejdzie do kin. Chyba żeby kina zbankrutowały w czasach tego wielkiego kryzysu^^:P

ocenił(a) film na 8
maryLin

Hmmm... Muszą to w końcu w Polsce grać, widziałam już reklamę w jednym kinie. Jak znowu przeniosą premierę to się załamię.

krawmaja

Filmweb czasami tak ma^^. Ale nawet na imdb pisze wyraźnie, że premiera w Polsce jest 3 kwietnia, więc nie ma się o co martwić.

Wampiratka

mam nadzieję że nie opóznią...bo teraz nie mogę się już doczekać, to co będzie jak opóznią ...żal

ocenił(a) film na 4
Wampiratka

Coraz bardziej się boję, że premiera albo baaardzo się opóźni, albo nie będzie jej w Polsce wcale! Wiecie ile razy już się przesuwała?! Nakłamałam przez to w gazetce szkolnej, bo miałam akurat artykuł o nowościach kinowych...

ocenił(a) film na 4
krawmaja

Włąśnie na wp znalazłam, ma nadzieję, że z tą datą premiery to pomyłka http://film.wp.pl/id,26990,title,Atramentowe-serce,film.html

Aredhell

Ooooooo!!!!!!! mam nadzieję że to jednak pomyłka...bo tego nie wytrzymam !

Aredhell

Mam nadzieję, że to pomyłka, ale chyba coś się dzieje z tą premierą, bo nie ma jej w zapowiedziach żadnego z kin (już marzec!).

Wampiratka

OOOOOOOooooooo NIEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
Aneczkaaaaa

Ja też juz nie wiem o co chodzi. W internecie znaleźć mozna rozne daty premiery, jednak najczesciej pojawia sie 3 kwietnia 2009. A na stronach zadnych kin rzeczywiscie nie ma zapowiedzi. Czyzby film w ogole nie mial wejsc do polskich kin? Mam nadzieje, ze tak nie bedzie.

ocenił(a) film na 8
MeggieF

mam pytanie, czy film ukazał się dziś w kinach? w internecie nie ma nic na ten temat, w ogóle nic nie wiadomo, a do kina się nie przejdę, bo mam za daleko :)

ocenił(a) film na 5
mery4

Skandal, ale jeszcze się nie ukazał. Oj niedobrze....

ocenił(a) film na 7
krawmaja

Niestety zauważyłam również, że filmu nie ma w kinach. Ciekawe kiedy się pojawi.

Cathy_Salvatore

Dobrym znakiem jest kartonowa reklama filmu z Multikinie w Bydzi :) Czyli w kinach BĘDZIE, ale kiedy to tylko Bóg raczy wiedzieć ;(

ocenił(a) film na 7
Finding_Neverland

U mnie w kinie też są kartonowe reklamy. Może to i jakiś znak :D

Cathy_Salvatore

to jest mała przesada, kiedy ten film w końcu będzie? Ale dobrze że są jakieś reklamy, ale nie jest napisane właśnie na zapowiedzi kiedy będzie??

sislh

jaa lepsza jeszcze data premiery w Polsce :2010-04-03 powodzenia
może tylko rok im się pomylił, ale i tak już jest po 3!