Atramentowe serce

Inkheart
2008
6,5 22 tys. ocen
6,5 10 1 22339
5,3 3 krytyków
Atramentowe serce
powrót do forum filmu Atramentowe serce

porażka..

ocenił(a) film na 7

Bardzo lubię fantastykę. Na AS natknęłam się Moja ocena książki 3/10- 3 za pomysł w epiku, pomysł mnie zaciekawił, kupiłam od razu i zaczęłam czytać. Nuda! Ok. 100 pierwszych stron totalne nic, bez wyrazu i smaku. Mało akcji a jak jest to rozwija się na kilka rozdziałów. Przewidywalna, zły charakter Capricorn był bezwyrazu, sztuczny.
3/10- za pomysł

Nihal

Według mnie AS jak i pozostałe części AT mają swój urok. Może akcja nie pędzi na łeb, na szyje, ale mają to COŚ. Choć nie są to opowieści na poprawę humoru. Dobra odskocznia od landrynkowych historyjek w których wszystko dobrze się kończy i wszyscy żyją długo i szczęśliwie.

Nihal

A, i jeszcze jedno. Wydaje mi się, że temat: jak podoba mi się AS był już tutaj poruszany, chyba przez Elenę 3. Po jakie licho jeszcze raz roztrząsać kwestię czy to dobra książka? Każdy lubi co innego.

ocenił(a) film na 7
maryLin

No cóż, nie widziałam tematu dodanego przez ,,Elenę 3” ale po to jest filmweb, aby każdy mógł się wypowiedzieć.

,,Dobre odskocznia od landrynkowych historyjek, w których wszystko dobrze się kończy i wszyscy żyją długo i szczęśliwie"

Czyżby? Dla mnie to jest landrynkowa historyjka, w której wszystko się dobrze kończy. NIE ma już na tym świecie Capricorna, czy to nie jest dobre zakończenie gdzie żyli długo i szczęśliwie? Meg ma matkę, wszyscy przeżyli!

Ja w niej nie znalazłam to ,,COŚ''.