To bardzo długo jak na tworzenie postaci, zważywszy na to że większości modeli już nie trzeba robić :D
No, a te zawody - według wikipedii - odbywać się będą w pięciu krajach świata (Japonia, Niemcy, Włochy, Francja, Wielka Brytania). Zderzak uratuje jakiegoś agenta brytyjskiego wywiadu (ciekawe, czy ten "agent" będzie marki Aston Martin :P ) i wmiesza się w jakąś szpiegowską sprawę na światową skalę.
Szczerze powiedziawszy - zapowiada się rewelacyjnie. Pierwsza część trochę "smęciła", ale druga chyba będzie w zupełnie innej tonacji. Pożyjemy, zobaczymy.
Może przynajmniej będzie to przyzwoity film. Piłę dostajesz co roku i co nowa to gorsza.
Co do tematu, to oni nie maja 5 lat na ten film, a co z tymi filmami co robili od aut do toy story 3?
oni kończąc pierwszą część nie musieli już zaraz myśleć o drugiej. Może w tym roku stwierdzili, że spróbują podbić serca drugą częścią, ale nie musiało to trwać te 5 lat. Myślę, że powinna zostać tylko jedna część. Tak samo dzieje się z Piłą i innymi filmami, które ciągną się na siedem części o.O Shrek też nie lepszy i nadal podoba mi się najbardziej pierwsza część. Nie zdziwiłabym się, gdyby Titanic 2 też by powstał. Znając życie... xD A Powrót do przyszłości to z kolei świetna trylogia. Także nie powinno się robić do każdego filmu kolejne części bo to często psuje film, dopisywanie dalszej historii do tej która się kończy nie planując tego od razu. Ale obejrzę Auta 2 jak dożyję tegoż roku oczywiście xD
może i pkontynuacje są gorsze, ale ja tam sie ciesze, bo czasami lubie wrócić do starych bohaterów, na przyklad do takiego zlomka i taką mozliwosc daje mi ten film.
PS. nie moge sie doczekac, a co dopiero moj brat ktory zna auta na pamiec
A skąd wiadomo, że nie mieli zaplanowanej drugiej części|? Może mieli ale chcieli się zająć innymi projektami. A poza tym to jest Pixar!! Oni nie robią filmów dla kasy. W każdym filmie jest jakieś przesłanie, jakiś morał.
Auta 2 na pewno będą tak samo dobre jak jedynka.
"Nie zdziwiłabym się, gdyby Titanic 2 też by powstał."
To w takim razie nie dziwi Cię, że dwójka powstała? :D
O ja faktycznie :D ale jaja.....nie no nie moge :D to już nic w tym świecie nie jest niemożliwe :P przeszli samych siebie :P
wam się wydaje, że stworzyć wszystko w animacji jest takie proste i szybkie. Pierwsza część powstawała przez 5 lat bodajże... ale za to jaki efekt jest samych kanionów... wielka rewelka. Jeszcze nigdy nie widziałem tak porządnej grafy w filmie animowanym, w większości są duże niedociągnięcia, brak szczegółów, które urzeczywistniają film, akcję itp. A to jest bardzo ważne w filmie. Po drugie dobrze jest zrobić długą przerwę od jedynki. Można wtedy ją bardziej dopracować, coś zmienić. A sami widzowie, którzy polubili pierwszą część będą mogli sobie wpierw obejrzeć jedynkę dla przypomnienia, a potem dwójkę. Oczywiście, rzeczywistość co innego nam daje. A co najbardziej jest wkurzające, to tylko wieczne narzekanie... Zamiast się cieszyć, że z naprawdę dobrych animowanych filmów będzie druga część, to znów czytam "może dwójka będzie lepsza od jedynki"... a po co mam to cytować... zresztą...