Auta 2

Cars 2
2011
6,6 68 tys. ocen
6,6 10 1 68010
5,8 22 krytyków
Auta 2
powrót do forum filmu Auta 2

Oglądając film Cars 2 (auta 2 )oczekiwałam czegoś na wzór Cars (auta), która to bajka bardzo mi się podobało. Niestety, z drugiej części zrobili niemalże kryminał z czego nie jestem zadowolona. Wiele wątków wręcz mnie zdenerwowało np zdanie zwrócone do złomka "robisz tutaj za idiotę". Animacja ogólnie mi się nie podobała, nudziłam się na niej i prócz żywej kolorystyki oraz disney'owskiej kreski nic nie zyskuje mojej pozytywnej oceny. Nie lubię wątków kryminalnych a już tym bardziej nie podoba mi się zastosowanie ich w takich bajkach.Zdecydowanie nie polecam tego filmu, szczególnie dzieciom.

ocenił(a) film na 8

Jeśli ja mam coś nie polecać to czytanie recenzji ala tygryska_tg.

użytkownik usunięty
Lwie_Serce

Nie rozumiem jak można napisac "nie polecam czytać recenzji " nie przeczytawszy jeszcze ani jednej mojej recenzji gdyż żadnej jeszcze nie napisałam na tym portalu. Zamieściłam jedynie swoją opinie dotycząca wybranego utworu filmowego. Z definicji opinia może być negatywna lub pozytywna i nie każdy musi sie z nią zgadzać. Jasno sprecyzowałam o indywidualności opini i stwierdzenie ze "nie polecam czytania czyjeś opini ( chyba to użytkownik miał na myśli ) umieszczonej w przeznaczonej do tego części strony jest nie na miejscu.Recenzja a opinia to zupełnie co innego.

ocenił(a) film na 8

"Nie rozumiem jak można napisac "nie polecam czytać recenzji " nie przeczytawszy jeszcze ani jednej mojej recenzji gdyż żadnej jeszcze nie napisałam na tym portalu." Proponuje albo nie odpowiadać wcale albo czytać kilka razy pod rząd bo ani trochę nie myślałem o twoich innych recenzjach/opisach (na jedno wychodzi ze społeczeństwem XXI wiecznym) pisząc to, tylko innych.
Zakładanie tematu z powodu własnej opinii jest dla mnie czystym bezsensem. Na razie zwyczajnie zaśmiecasz forum dyskusyjne i możesz kogoś odstraszyć od filmu mimo że mógł mu się spodobać. Ja tu już skończyłem.
Pozdrawiam.