pozdrawiam i zapraszam rodziców z dziećmi na film, więcej się uśmiejecie od nich:)
Popieram! Moja córka ma cztery lata, a jakoś wcale się nie nudziła i nie marudziła. Zresztą sala była wypełniona po brzegi i mnóstwo maluchów - nikt nie płakał i nie wyszedł przed czasem. Cieszę się, że nie sugerowałam się tym forum. Poszłam z nie najlepszym nastawieniem, a rozczarowałam się bardzo przyjemnie. Wcale nie brakowało mi Zygzaka, Złomek rzeczywiście wysunął się na pierwszy plan, ale przecież byli też Luigi, Guido, Sally, Lola, Roman, Kamasz, Ogórek, Edek... Łza się w oku kręciła, brakowało tylko Hudsona Hornetta. Śmialiśmy się dużo i często, fabuła wciągnęła nas całkiem (mnie i męża, bo mała rzeczywiście nie do końca wszystko pojęła, ale wcale jej to nie przeszkadzało w dobrej zabawie). Polecam.
Dziękuję za taką ocenę, miałem się wybrać z bratem w ten weekend, ale niestety będę mógł dopiero w piątek. Ja także nie sugeruje się tym forum, na razie patrząc to w ocenie ogólnej Auta i Auta 2 mają taką samą...