Auta 2

Cars 2
2011
6,6 68 tys. ocen
6,6 10 1 68012
5,8 22 krytyków
Auta 2
powrót do forum filmu Auta 2

Nigdy nie sadzilem, ze wystawie jakiejkolwiek anmacji PIXARa ocene ponizej 8.
Jednak AUTA 2 zmusily mnie do tego.

Film jest naprawde kiepski :/
Nudny i nieciekawy. Pierwsza czesc byla mimo wszystko najslabsza animacja z tego studia, ale jeszcze jakos dawala rade.

Ale 2 to juz wogole nie jest potrzebna. Po co to bylo? Czyzby im sie pomysly konczyly?
Zaczynaja podazac niebezpieczna sciezka DreamWorksa, ktore glownie na sequelach bazuje :/

Poza swietna jakoscia animacji i pieknymi krajobrazami, w AUTACH 2 nie ma nic :(
A Zlomek i jego tekxty juz mnie irytowaly :/ Do tego polski dubbing, ktory tak przetlumaczono te nivy wlosko brzmiace slowa ze ledwo co mozna bylo zrozumiec.

Ja sie zawiodlem strasznie!

Mam nadzieje, ze to jednorazowy wybryk PIXARa.

ocenił(a) film na 3
Kristofer

Właśnie te teksty Złomka to już porażka była za duży debil

ocenił(a) film na 6
adriano100100

+ faktycznie, bardzo wiele niezrozumiałych (np. stylizowanych na włoskie) słów, których ogarnąć się w trakcie mówienia nie dało, ot co.
!
racja. zdecydowanie poniżej 8. niestety :(

ocenił(a) film na 2
Kristofer

mi te błędy przyciemniła sztuczność dubbingu .
no i ta fabuła... ten spotyka tego, tamten tum turumtum
i sru happy end...

Kristofer

Mi się podobało. Może nie genialne, ale o wiele lepsze od 1. Teksty Złomka były fajne nawet tylko na końcu z tym "ale urwał" mnie wkurzyli. Oczywiście od razu cała sala w brecht. ;( A to że mówili w wielu językach to był największy atut. Się kurde czegoś nauczycie i to, jak pokazywali państwa bardzo pouczające. Oddali klimat i takie tam.

ocenił(a) film na 10
Kristofer

A ja mam nadzieję że takie agentowsie akcje aut będą kontynuowane. Film jest po prostu genialny.