Nigdy nie sadzilem, ze wystawie jakiejkolwiek anmacji PIXARa ocene ponizej 8.
Jednak AUTA 2 zmusily mnie do tego.
Film jest naprawde kiepski :/
Nudny i nieciekawy. Pierwsza czesc byla mimo wszystko najslabsza animacja z tego studia, ale jeszcze jakos dawala rade.
Ale 2 to juz wogole nie jest potrzebna. Po co to bylo? Czyzby im sie pomysly konczyly?
Zaczynaja podazac niebezpieczna sciezka DreamWorksa, ktore glownie na sequelach bazuje :/
Poza swietna jakoscia animacji i pieknymi krajobrazami, w AUTACH 2 nie ma nic :(
A Zlomek i jego tekxty juz mnie irytowaly :/ Do tego polski dubbing, ktory tak przetlumaczono te nivy wlosko brzmiace slowa ze ledwo co mozna bylo zrozumiec.
Ja sie zawiodlem strasznie!
Mam nadzieje, ze to jednorazowy wybryk PIXARa.
+ faktycznie, bardzo wiele niezrozumiałych (np. stylizowanych na włoskie) słów, których ogarnąć się w trakcie mówienia nie dało, ot co.
!
racja. zdecydowanie poniżej 8. niestety :(
mi te błędy przyciemniła sztuczność dubbingu .
no i ta fabuła... ten spotyka tego, tamten tum turumtum
i sru happy end...
Mi się podobało. Może nie genialne, ale o wiele lepsze od 1. Teksty Złomka były fajne nawet tylko na końcu z tym "ale urwał" mnie wkurzyli. Oczywiście od razu cała sala w brecht. ;( A to że mówili w wielu językach to był największy atut. Się kurde czegoś nauczycie i to, jak pokazywali państwa bardzo pouczające. Oddali klimat i takie tam.