,,Ten film nie jest dla dzieci! Nie idźcie na niego! Byłem na tym w kinie i mój syn się popłakał i chciał od samego początku filmu wyjść z kina! Ten film nie jest dla dzieci! Jest za brutalny! Za brutalny! I jest podróbką Jamesa Bonda! Pod sąd go! I jeszcze są nawiązana do satanizmu i do sexu! Pod sąd!"- i takie oto mniej więcej głupoty niektórzy piszą. Ludzie, co kogoś obchodzi że wasz dzieciak nie lubi tego filmu? Ja np. go bardzo lubię. Albo gdzie widzicie nawiązane do sexu i satanizmu? Chorzy psychiczne jesteście? Albo czemu ten film jest za brutalny? Jak na moje nie jest ani trochę brutalny. Polecam zobaczyć Happy Tree Friends, to jest dopiero nie brutalny serial animowany. Albo czemu uważacie że to podróba Bonda? To nie James Bond, ale Sean McMission, taka ciekawostka. Albo po co chcecie ten film pod sąd wysyłać? Pokarzecie jedyne swój baaaardzo niski poziom. Poza tym dzieci muszą nauczyć siętego że świat nie jest taki fajny jak się wydaje. I po co taki trolling? Gdybyście nie byli trollami to byście chociaż wzięli pod uwagę np. animację, soundtrack, a nie od razu stawiacie 1/10. Poza tym gdybyście nie byli hejterami to byście na spokojne powiedzieli co wam nie pasuje, nie szukaliście byście nie wiadomo jakich głupoty i właśnie byście wzięli pod uwagę np. animację. Mi się ten film podobał, a jak ktoś się tak zachowuje, tak jak ja powyżej napisałem to i owo udawając takiego psychola, to niechaj pójdzie się leczyć, o ile nie jest na jego leczenie za późno patrząc na to jakie głupoty opowiada.....