Witam, ma pytanko dla tych, którzy byli na seansie filmu Auta 2 w kinie. Rzeczywiście była ta
zapowiedź Król Lwa w 3D? Jeśli tak, to podali datę premiery, jak prezentował się ten
"urywek" w 3D, co przedstawiał? Z góry dzięki.
W Katowicach była krótkometrażówka Toy story, i zapowiedzi smerfów 3D, jakiejś animacji z rudą lokatą dziewczyną, która poleci w przyszłe lato i filmu familijnego z Carey,em i pingwinami
Byłem dzisiaj w Cinema City i też czekałem na zapowiedź Króla Lwa 3D, ale niestety jej nie było :(
Pisałem do Forum Film. Odpowiedzieli mi, że premiera w Polsce Króla lwa w 3D jest planowana na 26 sierpnia. A jakaś animacja z "rudą lokatą dziewczyną" to kolejny film Pixara czyli "Brave"(lektor w kinie zapowiedział film jako "Merida waleczna", ale nie wiem czy to już oficjalny polski tytuł).
26. sierpnia będzie w kinach ;)
na Blu-rayu wychodzi 4 października w Stanach, na razie nie wiadomo kiedy będzie w Polsce..
a zwiastun leci przed Autami 2, w Cinema City w Bielsku-Białej akurat po zwiastunie Smerfów jest "Król Lew", nie ważne, że w 3D, którego nie lubię.. no ale to przecież "Król Lew"! :)