Auta 2

Cars 2
2011
6,6 68 tys. ocen
6,6 10 1 68010
5,8 22 krytyków
Auta 2
powrót do forum filmu Auta 2

Witam, ma pytanko dla tych, którzy byli na seansie filmu Auta 2 w kinie. Rzeczywiście była ta
zapowiedź Król Lwa w 3D? Jeśli tak, to podali datę premiery, jak prezentował się ten
"urywek" w 3D, co przedstawiał? Z góry dzięki.

ocenił(a) film na 8
smiglo1993

W Katowicach była krótkometrażówka Toy story, i zapowiedzi smerfów 3D, jakiejś animacji z rudą lokatą dziewczyną, która poleci w przyszłe lato i filmu familijnego z Carey,em i pingwinami

ocenił(a) film na 6
smiglo1993

Byłem dzisiaj w Cinema City i też czekałem na zapowiedź Króla Lwa 3D, ale niestety jej nie było :(

ocenił(a) film na 7
piotr291092

Pisałem do Forum Film. Odpowiedzieli mi, że premiera w Polsce Króla lwa w 3D jest planowana na 26 sierpnia. A jakaś animacja z "rudą lokatą dziewczyną" to kolejny film Pixara czyli "Brave"(lektor w kinie zapowiedział film jako "Merida waleczna", ale nie wiem czy to już oficjalny polski tytuł).

smiglo1993

Też czekałem na ten zwiastun i niestety nie było żadnej zapowiedzi.

SpectrumMovie

Jaki do cholery Król Lew w 3D? kolejną bajkę chcą psuć?

ocenił(a) film na 6
damian6d17

"Król Lew" w 3D? Kuźwa, po co? Nie zgadzam się!

damian6d17

Dajcie spokój, jak nie chcecie wersji 3D to nie idźcie na nią do kina. Czy to taki wielki problem?

matimat17

To podobno wychodzi tylko na blu rayu i dvd - 3D nie dotyczy kin, ale głowy sobie nie dam uciąć !

ocenił(a) film na 5
Raditz

26. sierpnia będzie w kinach ;)

na Blu-rayu wychodzi 4 października w Stanach, na razie nie wiadomo kiedy będzie w Polsce..

a zwiastun leci przed Autami 2, w Cinema City w Bielsku-Białej akurat po zwiastunie Smerfów jest "Król Lew", nie ważne, że w 3D, którego nie lubię.. no ale to przecież "Król Lew"! :)