normalnie jestem gotów za Pixara ginąć i zabijać, ale ten film to gniot. nudny jak flaki i kompletnie nieśmieszny. niestety wielka porażka niezatapialnego Pixara, który w ostatnich latach wyraźnie spuścił z tonu i dał się dogonić Dreamworksom.
Zgadzam się. :( Cieszyłam się na ten film, ale jedyne co było dobre, to zwiastun, ten z laserami.
Ja się bardzo cieszyłem na ten film. Ty wiesz jak trudno było mi go zobaczyć? A gdy zobaczyłem to obiecałem sobie jedno: nigdy nie przestanę kochać tego filmu. Ty jak widać jesteś chyba trochę wybredna. Masz prawo mieć swoje zdanie, ale żeby od razu aż tak słabo oceniać i mówić że jest beznadzieją?
6/10? Przepraszam, ale jak na moje najmniejsza oceną powinna być 7/10 (oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie, ja Ci nie zabraniam).
Racja w 100 procentach . Po cholerę kontynuować "Auta" , skoro można zrobić sequel "Iniemamocnych" ? Po co robić kontynuację najsłabszego filmu tego studia...Robiąc jeszcze gorszy .
Akurat tu się nie zgadzam, pierwsza część „Aut” była moim zdaniem rewelacyjna, ale niestety ta nowsza jest dużo gorsza
Filmu Auta jest najsłabszy? Ja kocham całą tą serię. Tak to krytykujesz, a sam pewne czegoś tak wspaniałego nigdy nie zrobisz (to już jest typowe).
No właśnie.. nie zrobię tak wspaniałego filmu, więc nie będę z zazdrości pisał że film Auta jest słaby itp.
Nie piszę z zazdrości. Auta to słaby film. Natomiast pan musi być jeszcze młodym człowiekiem, skoro nie potrafi pan zaakceptować opinii drugiego człowieka :)
Potrafię zaakceptować, jednak nie rozumiem po co mówić że film jest niewiadomo jak słaby. Człowiek który nie mówi z zazdrości, lecz tak sam z siebie że mu się film nie podobał, a nie mówi że został po cholerę zrobiony, i mówiąc że to najgorszy film
Raczej po cholerę kontynuują " Iniemamocnych " skoro mogą zrobić " Dawno temu w trawie 2 " !!!