Auta 2

Cars 2
2011
6,6 68 tys. ocen
6,6 10 1 68010
5,8 22 krytyków
Auta 2
powrót do forum filmu Auta 2

beznadzieja

ocenił(a) film na 3

normalnie jestem gotów za Pixara ginąć i zabijać, ale ten film to gniot. nudny jak flaki i kompletnie nieśmieszny. niestety wielka porażka niezatapialnego Pixara, który w ostatnich latach wyraźnie spuścił z tonu i dał się dogonić Dreamworksom.

ocenił(a) film na 1
Mudshark

Zgadzam się. :( Cieszyłam się na ten film, ale jedyne co było dobre, to zwiastun, ten z laserami.

ocenił(a) film na 10
SiostraEsmeralda

Ja się bardzo cieszyłem na ten film. Ty wiesz jak trudno było mi go zobaczyć? A gdy zobaczyłem to obiecałem sobie jedno: nigdy nie przestanę kochać tego filmu. Ty jak widać jesteś chyba trochę wybredna. Masz prawo mieć swoje zdanie, ale żeby od razu aż tak słabo oceniać i mówić że jest beznadzieją?

ocenił(a) film na 7
Mudshark

Bzdura! Żaden gniot, a właśnie bardzo ciekawy i świetnie zrobiony film!

przemofan

W porównaniu do jedynki ?
Gniot.
Ale jako że oceniam film, a nie sequel to daje 6/10.

ocenił(a) film na 10
XXXD

6/10? Przepraszam, ale jak na moje najmniejsza oceną powinna być 7/10 (oczywiście masz prawo mieć swoje zdanie, ja Ci nie zabraniam).

Mudshark

Racja w 100 procentach . Po cholerę kontynuować "Auta" , skoro można zrobić sequel "Iniemamocnych" ? Po co robić kontynuację najsłabszego filmu tego studia...Robiąc jeszcze gorszy .

ocenił(a) film na 7
gobo33

Akurat tu się nie zgadzam, pierwsza część „Aut” była moim zdaniem rewelacyjna, ale niestety ta nowsza jest dużo gorsza

ocenił(a) film na 10
gobo33

Filmu Auta jest najsłabszy? Ja kocham całą tą serię. Tak to krytykujesz, a sam pewne czegoś tak wspaniałego nigdy nie zrobisz (to już jest typowe).

Andrzejcoolziomek

Nie, nie zrobię. Ale ty też nie zrobisz, więc po co dajesz taki argument?

ocenił(a) film na 10
gobo33

No właśnie.. nie zrobię tak wspaniałego filmu, więc nie będę z zazdrości pisał że film Auta jest słaby itp.

Andrzejcoolziomek

Nie piszę z zazdrości. Auta to słaby film. Natomiast pan musi być jeszcze młodym człowiekiem, skoro nie potrafi pan zaakceptować opinii drugiego człowieka :)

ocenił(a) film na 10
gobo33

Potrafię zaakceptować, jednak nie rozumiem po co mówić że film jest niewiadomo jak słaby. Człowiek który nie mówi z zazdrości, lecz tak sam z siebie że mu się film nie podobał, a nie mówi że został po cholerę zrobiony, i mówiąc że to najgorszy film

ocenił(a) film na 3
gobo33

Raczej po cholerę kontynuują " Iniemamocnych " skoro mogą zrobić " Dawno temu w trawie 2 " !!!

ocenił(a) film na 10
Mudshark

Możesz się tak nie wyrażać? Film jest po prostu super, nie jest żadnym gniotem. Jeśli nawet Ci się ten film nie podoba, proszę powstrzymaj się trochę.