Sympatyczna bajeczka z przesłaniem.Wszyscy mogą się czegoś nauczyć.Nalezy tylko dobrze ją oglądać i staraćsięzrozumieć zawarte w niej teksty.Polecam
wydaje mi sie czy wiesz co to jest upiór w operze??:p eeh co do mnie to jeden z moich ulubionych musicali a wlaciwie to najlepszy jaki widzialam... buzka:* za gust- i tak ogolnie tesh:P
Witaj:).Tak wiem co to jest za Miusical"Upiór w Operze".Jak dla mnie też jest świetny.Widziałam również wykonanie Sary Braightman w tymże miusicalu.To jest trochę starsza wersja i tak samo świetna.Ogolnie polecam Sarę Braightman:).Najnowsza płyta Harem:)inne też są fajne.Z miusicali podobał mi się również Dreamgirls,może nie jest t klasyczne spiewanie ale pasja i uczucie wykonania jest świetne.Młoda Jennifer Hudson zaśpiewała tam swoje sekwencje bardzo przejmująco.Beyonce i reszta również.No po prostu polecam:).Jeśli znasz jeszcze jakieś fajne miusicale to będę wdzięczna za polecenie:).Miło mi,ze masz podobny gust.Dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam.
sorka ze tak pozno ale nie zgladalam do tego serwisu ostatnio....
wlasciewie to nie kojarze teraz zadnych musicali ale tesh je kocham..
pomyslalam soebie ze lepiej by man sie pisalo np na gadu co ty na to??
buzka:*