Najgorsza animowanka jaką w życiu oglądałem!!Już "Moj brat niedźwiedź" bije to szambo na glowe!!!:)
doprawdy.? dla mnie to jedna z najlepszych filmów disney/pixar jakie widziałem. już samym pomysłem rządzi.
Rzucając takie opinie można by chociaż postarać się o jakieś uzasadnienie.Mnie osobiście ten film się bardzo podobał.
Najlepsza kreskówka jaką w życiu miałem okazje oglądać, a trochę tego było! Świetna grafa, samochody, kraiobrazy i super dialogi!
Jedna z najlepszych animowanek jakie oglądałam (jeśli nie najlepsza). Fajna muza, super dialogi, miejscami naprawdę śmieszne. Zdecydowanie 10.
To faktycznie musi być prowokacja, bo nie mam pojęcia, kim trzeba być, żeby nie docenić "Aut".
Kims kogo jara coś wiecej niż gadające auta :P:P A dialogi!!!No rzeczywiście powalające:/:/Ale sie uśmiałem :/:/
Film "Auta" jest jedną z najlepszych animacji jakie kiedykolwiek powstały. Grafika jest poprostu mistrzowska!
Jeżeli nie zrozumiałeś fabuły, baa masz problem w rozumieniu dość "prostych" dialogów to.. przykro mi to mówić, ale za inteligentny nie jesteś. Śmiejesz się w dziwnych sytuacjach, hmmm... kolejne mało rozgarnięte dziecko na filmwebie :((
Radziłbym ci pooglądać łatwiejsze produkcje, może zacznij od dobranocek, albo częściej zaglądaj na Mini Mini.
Wyrobisz się... za kilka latek będziesz być może jakimś tam partnerem do rozmowy.
Może to i prowokacja. Ja uważam, że bajka jest świetna. Zapewne innych fanów "Aut" ucieszy fakt, iż powstanie 2 część. ;))
Zgodze sie z wiekszoscia, ze to jeden z lepszych animowanych filmow ostatnich lat. Przez przypadek na HBO go obejrzalem, myslac wczesniej, ze to kiepska produkcja. Fajna muzyka, krajobrazy, smieszne dialogi... Ogolnie zasluzone 9/10