PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120749}

Auta

Cars
2006
7,2 139 tys. ocen
7,2 10 1 139182
7,1 49 krytyków
Auta
powrót do forum filmu Auta

Najgorsza animowanka jaką w życiu oglądałem!!Już "Moj brat niedźwiedź" bije to szambo na glowe!!!:)

użytkownik usunięty
SIX_SIX_SIX

doprawdy.? dla mnie to jedna z najlepszych filmów disney/pixar jakie widziałem. już samym pomysłem rządzi.

Rzucając takie opinie można by chociaż postarać się o jakieś uzasadnienie.Mnie osobiście ten film się bardzo podobał.

SIX_SIX_SIX

Najlepsza kreskówka jaką w życiu miałem okazje oglądać, a trochę tego było! Świetna grafa, samochody, kraiobrazy i super dialogi!

toofast_83

podłączam się do ciebie

ocenił(a) film na 10
SIX_SIX_SIX

Jedna z najlepszych animowanek jakie oglądałam (jeśli nie najlepsza). Fajna muza, super dialogi, miejscami naprawdę śmieszne. Zdecydowanie 10.

ocenił(a) film na 10
Karollusia

Mnie również ten film się bardzo podobał.Daję mu z czystym sumieniem 10/10

ocenił(a) film na 10
cziquita

To prowokacja idioci!!!

ocenił(a) film na 10
Karollusia

Jak na moje to najlepszy film Disneya.

ocenił(a) film na 10
SIX_SIX_SIX

To faktycznie musi być prowokacja, bo nie mam pojęcia, kim trzeba być, żeby nie docenić "Aut".

ocenił(a) film na 10
Medea_88

Zgadzam się z Tobą.

ocenił(a) film na 1
SIX_SIX_SIX

Kims kogo jara coś wiecej niż gadające auta :P:P A dialogi!!!No rzeczywiście powalające:/:/Ale sie uśmiałem :/:/

ocenił(a) film na 8
SIX_SIX_SIX

Film "Auta" jest jedną z najlepszych animacji jakie kiedykolwiek powstały. Grafika jest poprostu mistrzowska!
Jeżeli nie zrozumiałeś fabuły, baa masz problem w rozumieniu dość "prostych" dialogów to.. przykro mi to mówić, ale za inteligentny nie jesteś. Śmiejesz się w dziwnych sytuacjach, hmmm... kolejne mało rozgarnięte dziecko na filmwebie :((
Radziłbym ci pooglądać łatwiejsze produkcje, może zacznij od dobranocek, albo częściej zaglądaj na Mini Mini.
Wyrobisz się... za kilka latek będziesz być może jakimś tam partnerem do rozmowy.

SIX_SIX_SIX

Może to i prowokacja. Ja uważam, że bajka jest świetna. Zapewne innych fanów "Aut" ucieszy fakt, iż powstanie 2 część. ;))

SIX_SIX_SIX

Jeśli film ci się nie podobał,nie musisz wdeptywac go w ziemię wyrazami typu "szambo".

Krzysiu011089

Dokładnie. Dla mnie auta są bardzo dobrym filmem - jednym z tych do których z chęcią powracam.

Nymphadora_Tonks

Zgodze sie z wiekszoscia, ze to jeden z lepszych animowanych filmow ostatnich lat. Przez przypadek na HBO go obejrzalem, myslac wczesniej, ze to kiepska produkcja. Fajna muzyka, krajobrazy, smieszne dialogi... Ogolnie zasluzone 9/10

ocenił(a) film na 10
SIX_SIX_SIX

Jak można tak nazwać tak wspaniały film?????????

ocenił(a) film na 10
SIX_SIX_SIX

Wydaje mi się że to trolling/prowokacja po prostu.

ocenił(a) film na 10
SIX_SIX_SIX

Super film I pszestan