PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120749}

Auta

Cars
2006
7,2 139 tys. ocen
7,2 10 1 138785
7,1 47 krytyków
Auta
powrót do forum filmu Auta

często słyszę, ze mam pewnego rodzaju zboczenia, ale serio przez cały film się zastanawiałem jak wygląda miłość pomiędzy dwoma samochodami... ach i te aluzje, zauważcie, że mimo tego, że to McQueen jest szefem Mańka, to właśnie McQueen siedzi mu w dupie a nie na odwrót x_X poniosło mnie... wybaczcie... choć z drugiej strony czuję się usprawiedliwiony, bo naprawdę bohaterami kreskówek mogą być teraz wszyscy, tostery, zabawki, mrówki, teraz te tajemnicze auta :D jak dla kogoś takiego jak ja, który wszystko musi przeanalizować to za wiele :D chociaż, jeżeli udało mi się nie myślec o głupotach przez jakiś czas to nawet przyjemnie się oglądało... w sumie 6/10

ocenił(a) film na 5
GxZas

ach, zapomniałem dodać, postać Vana - Hipisa jest po prostu zajebista ^_^ szkoda, że jest jej tak mało w filmie ;P

ocenił(a) film na 7
GxZas

chyba maja rozne srednice rur wydechowych :)

ocenił(a) film na 5
GxZas

Stukają się poprostu. Wystarczy mała stluczka, np. na światłach i już. Tylko pan samochód musi trafić koniecznie na panią, bo inaczej to niesmaczne będzie(chyba że byłaby samochodowa tajemnica Brokeback Mountain). Aha zarówno pan jak i pani samochód muszą być nieubezpieczone, bo nici z potomstwa!!!

ocenił(a) film na 7
arthol

to chyba im znacznie trudniej niz nam ludziom ;]

ocenił(a) film na 5
GxZas

W poprzednim poście zapomniałem ujawnić pewną ciekawostkę. Stare auta na pytanie małych : skąd się wzięły? odpowiadają zazwyczaj:,,Przyniósł cię helikopter kochanie,,.:D

ocenił(a) film na 9
GxZas

jedynka- wsteczny, jedynka - wsteczny... i tak dalej^^