PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120749}

Auta

Cars
2006
7,2 139 tys. ocen
7,2 10 1 139182
7,1 49 krytyków
Auta
powrót do forum filmu Auta

które zostają aniszczone bo wyprodukawano nową maszyne która ma je zastąpić lecz toalety bronią swojego chonoru i chcą wtrócić na swoje miejsce do łazienki a w tym pomagaja im papier toaletowy :P

Cadaver

HMM a fantazja to cie nie za bardzo poniosla ?? Chociaz to moglaby bys dobra komedyja na faze :P

ocenił(a) film na 10
YOUR_FAVOURITE_UNCLE

Nono, cos w stylu 'Family Guy', tylko w 3-D :).

Cadaver

Nie głupie... niech tylko scenariusz napisze Terry Gilliam ;]

ocenił(a) film na 10
pierwszy_wolny_login

On_simley ---)a ty będziesz głównym bohaterem tego filmu z "drzewami"

ocenił(a) film na 10
pierwszy_wolny_login

On_simley ---)a ty będziesz głównym bohaterem

ocenił(a) film na 8
Cadaver

Nie wiem o co wam chodzi. To normalna konwencja bajki ze personifikuje sie pewne elementy swiata. Byly juz setki bajek o zwierzetach i jakis tam innych stworkach to teraz zrobili o samochodach. Zawsze to odrobina oryginalnosci. Ja bym nie skreslal tego pomyslu. Film ocenie dopiero jak go zobacze.

użytkownik usunięty
Cadaver

Och tak, już to widzę: "Dramat wojenny z różowym klozetem w roli głównej. Sierżant Klopik nieszczęśliwie zakochany ze własnej desce sedesowej ma problemy z prostatą, a do tego ma porachunki z bezwzględną Dżdżownicą Anną, szefową bułgarskiej mafii podziemnej, która chce na niego nasłać morderczy płyn do mycia naczyń. Czy Klopik odnajdzie prawdziwą miłość i pokona złowrogą Annę? W filmie pojawia się wieli bohaterów pobocznych, takich jak Krwiożercza Spłuczka i Zmutowana Szczoteczka do Kibla - polecamy!"

Troche mnie poniosło xD...

:) fantazję to wy macie a nawet jak by ta bajka o kiblach powstała to pewnie dzicie i tak by na to poszły :)