Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122215
7,3 51 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

5/10

ocenił(a) film na 5

obejrzałam dzisiaj kawałek tego fimu...
a dokładnie 40 minut, bo zanudziłam się na śmierć. Film nie wciągnął mnie w ogóle, akcja toczy sie w zastraszająco wolnym tempie, no i nic nie trzyma w napięciu. Może i nie zrozumiałam jego przesłania, tematu walki z terroryzmem czy nawiązania do polityki, ale jak dla mnie film jest zrobiony kiepsko, mimo dobrych aktorów. Jeśli kiedyś się przełamię i postawnowię obejrzeć go jeszcze raz, może okazać się, że końcówka jest naprawdę fajna, a ja wyłączyłam film za wcześnie. Zobaczymy.

benevolence

ja mam w zwyczaju ogladania filmów do konca i sie nie zawiodłem ale jak możesz oceniać film jeśli nie obejrzałaś nawet połowy moje zdanie na twój temat jest tragiczne i jeszcze śmiesz sie wypowiadać i pisać takie bzdury lepiej skasuj tą ocene i obejrzyj film według mnie jesteś pustą nastolatką a jeśli nie to szkoda bo tak to może byś jeszcze dorosła do bycia człowiekiem a jak narazie jesteś pod gatunkiem wybacz ale to co zrobiłaś jest karygodne i beszczelne idz obejrzyj sobie mama mije i nie pisz więcej takich bzdur a w filmie nawiązanie do terroryzmu nie jest podstawowym tematem to tylko wzmianka o tym kto na tym korzysta na bank jesteś taka tępa i myślisz że polacy chcą walczyć w awganistanie czy iraku dla pokonania terrorystów czy tam innych złych ludzi a nie po to żeby sie przypodobać amerykaną a napisanie że film jest kiepski a raczej kiepsko zrobiony to tylko świadczy o twoim poziomie intelektualnym bo film jest zrobiony świetnie w stylu hollywood a wielkim plusem jest polski reżyser CIEMNA MASO tak mnie zdenerować na noc puknij się w głowe i pomyśl pomyś i jeszcze raz pomyś

Bzium_3

przez ciebie napisałem afganistan przez w mam nadzieje że wiecej nie bede miał z toba doczynienia i nie sil się na odpisywanie bo prawdopodobnie wiecej tu nie zajrze

Bzium_3

kurde jeszcze chyba amerykanom ide spać mam nadzieje że do jutra o tobie zapomne

ocenił(a) film na 8
benevolence

masakra jakas, jakby kazdy mial robic tak jak Ty, czyli obejrzec 40 minut z 2h filmu i na podstawie tego oceniac, to ten portal nie mialby najmniejszego sensu. niech zgade, pewnie tez oceniasz filmy, ktore ogladalas 10 lat temu i zupelnie ich nie pamietasz. poza tym wiadomo, ze sa rozne filmy i jak chcesz wartka akcje to obejrzyj sobie die harda. ten film to rozwiazanie zawilej zagadki, ktora na koncu okazuje sie dosc zaskakujaca.