Nie wiem jak wy ale ja niestety wyłapałem błąd w filmie. O 1:11:16 czasu filmu widać jak
Ewan McGregor zatrzymuje się BMW na poboczu a za nim stoi srebrny samochód a chwile
pózniej tj 01:11:21 samochodu nie ma po czym o 01:11:35 znowu jest ten sam samachod.
Przyjrzyjcie się lepiej jeszcze raz - ten Ford jest na miejscu, to BMW jest cofnięte w następnym ujęciu, dlatego widać ledwie kawałek świateł tego auta.
Jeszcze gorzej pożniej w scenie z wycieraczką tylną i światłami - montażowe błędy
Ja też zauważyłam błąd w filmie ;) Kiedy główny bohater ogląda w internecie film dotyczący Hathertonu, 'suwak' na dole filmu nie przesuwa się, mimo, że film trwa
Jak już się czepiamy to dodam coś od siebie. Kiedy Ewan wybiera się na "przejażdżkę" rowerem po wyspie i znajdują go Ruth z ochroniarzem przez silny wiatr i fale Ewan słabo słyszy jak Ruth do niego mówi i dlatego ta pochyla się nad nim. Nachyla się do prawego ucha po czym w nastepnym ujęciu mówi do niego ale już do lewego ucha. Wiem, drobnostka ale dziwnie to wygląda...