PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463952}

Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122055
7,1 60 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

Nie wiem jak wy ale ja niestety wyłapałem błąd w filmie. O 1:11:16 czasu filmu widać jak
Ewan McGregor zatrzymuje się BMW na poboczu a za nim stoi srebrny samochód a chwile
pózniej tj 01:11:21 samochodu nie ma po czym o 01:11:35 znowu jest ten sam samachod.

krzystofes

potwierdzam, też mi się to rzuciło w oczy ; ) ale to nie zmienia faktu że film bdb

mojzeszm8

Przyjrzyjcie się lepiej jeszcze raz - ten Ford jest na miejscu, to BMW jest cofnięte w następnym ujęciu, dlatego widać ledwie kawałek świateł tego auta.

ocenił(a) film na 10
krzystofes

Jeszcze gorzej pożniej w scenie z wycieraczką tylną i światłami - montażowe błędy

krzystofes

Ja też zauważyłam błąd w filmie ;) Kiedy główny bohater ogląda w internecie film dotyczący Hathertonu, 'suwak' na dole filmu nie przesuwa się, mimo, że film trwa

ocenił(a) film na 8
krzystofes

Jak już się czepiamy to dodam coś od siebie. Kiedy Ewan wybiera się na "przejażdżkę" rowerem po wyspie i znajdują go Ruth z ochroniarzem przez silny wiatr i fale Ewan słabo słyszy jak Ruth do niego mówi i dlatego ta pochyla się nad nim. Nachyla się do prawego ucha po czym w nastepnym ujęciu mówi do niego ale już do lewego ucha. Wiem, drobnostka ale dziwnie to wygląda...