to najlepiej jest powiedziec ze zakonczenie bylo idotyczne....moim zdaniem świetny film, trzyma w napięciu. 9,5/10
potwierdze, film naprawde dobry. tylko uprzedzam oglądamy w skupieniu, nie odkurzamy, nie ścieramy kurzy itp, a na pewno wam się spodoba ;)
Zakończenie pasuje do reżysera ;P Facet jest nietuzinkowy więc u niego nawet zakończenie jest nie typowe ;) Co nie oznacza że nie jest mi żal głównego bohatera...
Zakończenie jest bardzo dobre, mało przewidywalne i zostaję w pamięci na długo po seansie. A Autora Widmo (chyba nie było wymienione jego imię) naprawdę było szkoda...
ogólnie fajne zakończenie! ale coś mi nie pasuje .. przeczesz on nie był taki odważny bardzo , był roztropny a ty na końcu się nie skapnie ze ona się weźmie za niego ... nie rozumiem dlaczego tak postąpił ; /
Właściwie zakończenie jest niedopowiedziane, bo nie jest pokazane co się dokładnie stało z bohaterem.
A ja mimo wszystko się zawiodłem. Nie oznacza to wcale, że film jest zły - bynajmniej, to świetne kino, trzymające w napięciu, świetne aktorstwo, fabuła trzymająca mocno za jaj, ogląda się to bardzo przyjemnie. Tylko jedna rzecz - to jeden ze słabszych filmów Romka, no może nie licząc "Piratów".