Autor widmo

The Ghost Writer
2010
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122214
7,3 51 krytyków
Autor widmo
powrót do forum filmu Autor widmo

ciagle czekalam az akcja zacznie sie rozwijac i mialam wrazenie ze caly punkt kulminacyjny i rozwiazanie byly zdecydowanie zbyt krotkie jak na te 2 godziny filmu i (moze dlatego) totalnie rozczarowujace. pozostalam z niesmakiem. zapijam herbata z miodem i cytryna.

ocenił(a) film na 9
atsegina.neska

bylo trzeba sie skupić na oglądaniu filmu, a nie na herbacie z miodem i cytryną. Film od poczatku do końca trzyma w napięciu, a wyjaśnianie głównego wątku zaczęło się od połowy filmu do jego końca.

ocenił(a) film na 8
BigBaller

wieksze napiecie czulam czekajac, az zaparzy sie moja herbata.

ocenił(a) film na 9
atsegina.neska

jeżeli przy parzeniu herbaty z cytryną zaczynasz odczuwać napięcie, chciałbym Cię bliżej poznać ;-)

ocenił(a) film na 8
BigBaller

Nie kwestionuje oczywiscie wartosci przeslania filmu. Film uwazam za bardzo dobry, ale tez troche nudnawy i irytujacy.

atsegina.neska

rozumiem że dla ciebie tak zły i kiepski film oceniasz n a 8, rzeczywiście coś nie tak z emocjami:) może to film nie dla ciebie, wszak większość polek woli seriale ewentualnie kom.romantyczne:)

ocenił(a) film na 9
Mothyff

A Polacy "Świat wg Kiepskich" i filmy z Van Dammem (lub inne amerykańskie siekanki dla idiotów).

margalit

rozumiem że wg szanownej pani Polki tonie Polacy? a co , może Niemcy?

ocenił(a) film na 9
Mothyff

A pan jest Polką czy Polakiem? Bo chyba nie Niemcem ;)
Pytanie na takim samym głupim poziomie.

margalit

nie wiem o co ci do końca chodzi - ja w każdym razie nie znam nikogo kto lubi filmy z van dammem, za to polek które na okrągło młócą na wspólne,wawa nonstop, ukryta prawda i inne bzdety non stop znam wiele.

ocenił(a) film na 9
Mothyff

O to, że nie lubię jak ktoś generalizuje, a zwłaszcza sugeruje jakoby polskie kobiety miały gorszy gust filmowy od polskich facetów ;)
Ja znam niestety wielu facetów, którzy lubią takie głupoty typu "zabili go i uciekł" i jak się w kółko walą po gębach.. Co nie znaczy, że od razu uważam, że dla większości Polaków np "Ghost writer" to za wysokie progi.
Może każdy kto chce niech obejrzy i sam zdecyduje czy to film dla niego?

margalit

jak już postanowiłeś pozostać adwokatem założycielki tematu to proszę wytłumacz mi jeszcze za nią czemu tak oczerniła film, - totalnie rozczarowujący, pozostała z niesmakiem - a dała ocenę 8 hahaha coś nie tak z główką?

ocenił(a) film na 8
Mothyff

nie obrażać mi tu Polek!

heartuboo

nikt nikogo nie obraża, na wspólnej ma wielomilionową widownię, to fakt.

ocenił(a) film na 8
Mothyff

w takim razie mówimy o Polakach, a nie Polkach..

heartuboo

możliwe, powiedziałbym 98 % Polek, może 2 % Polaków.

ocenił(a) film na 8
Mothyff

no i właśnie sam sobie zaprzeczyłeś