A dał bym 7 lecz niestety końcówka zrypana nie ma co się rozpisywać chodzi o ten wybuch z którego wyszła bez szwanku i kopnęła drzwi i sobie wypadły później jak sobie strzelała wogóle nie było widać że jest jakiś odrzut a takie chucherko jak ona strzelając z takiej broni to by sobie ręce połamała albo by ją przewróciło a ta akcja z jej chłopakiem to by mu nadgarstki wyrwało albo możliwe że ręce(ale wątpie) a nie na pół go rozerwało dobra bajka ale końcówka najbardziej mnie rozbroiła a spodziewałem się naprawdę dobrego filmu no ale czasami tak bywa.
POZDRAWIAM
Nie, nie, no dzięki. Nie będę sprzeczał się z Tobą, bo masz prawo do własnego zdania i to szanuję. Obejrzałem film i nie jest aż tak zły, ale tak naprawdę, to chodzi mi o to, że prawie cała twoja wypowiedź jest jednym wielkim spojlerem i za takie coś inni mogą Cię znienawidzieć. Po prostu na przyszłość uważaj, wypowiadając się na forum. Pozdrowienia od Beagle'a.
he ta te kilka momentow jest lekkim przegieciem ale ogolnie film nie jest taki zly wiadomo ze bedzie przejaskrawiony ale oglada sie przyjemnie