PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=216015}

Autostopowicz

The Hitcher
2007
5,8 15 tys. ocen
5,8 10 1 14938
5,6 11 krytyków
Autostopowicz
powrót do forum filmu Autostopowicz

4/10

ocenił(a) film na 4

A dał bym 7 lecz niestety końcówka zrypana nie ma co się rozpisywać chodzi o ten wybuch z którego wyszła bez szwanku i kopnęła drzwi i sobie wypadły później jak sobie strzelała wogóle nie było widać że jest jakiś odrzut a takie chucherko jak ona strzelając z takiej broni to by sobie ręce połamała albo by ją przewróciło a ta akcja z jej chłopakiem to by mu nadgarstki wyrwało albo możliwe że ręce(ale wątpie) a nie na pół go rozerwało dobra bajka ale końcówka najbardziej mnie rozbroiła a spodziewałem się naprawdę dobrego filmu no ale czasami tak bywa.
POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 7
hitmanV

Nie, nie, no dzięki. Nie będę sprzeczał się z Tobą, bo masz prawo do własnego zdania i to szanuję. Obejrzałem film i nie jest aż tak zły, ale tak naprawdę, to chodzi mi o to, że prawie cała twoja wypowiedź jest jednym wielkim spojlerem i za takie coś inni mogą Cię znienawidzieć. Po prostu na przyszłość uważaj, wypowiadając się na forum. Pozdrowienia od Beagle'a.

ocenił(a) film na 8
Shiloh

he ta te kilka momentow jest lekkim przegieciem ale ogolnie film nie jest taki zly wiadomo ze bedzie przejaskrawiony ale oglada sie przyjemnie

ocenił(a) film na 5
hitmanV

film od czasu do czasu trzyma w napięciu ale generalnie bezsensowna zabijanka z równie bezsensownym zakończeniem. Dodam że facet mógł bez trudu obydwoje zabić kilka razy ale z niewiadomych przyczyn postanowił pociągnąć tą historyjkę do jeszcze dłużej. 5/10