PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=216015}

Autostopowicz

The Hitcher
2007
5,8 15 tys. ocen
5,8 10 1 14938
5,6 11 krytyków
Autostopowicz
powrót do forum filmu Autostopowicz

Nie udzielam sie tu zbyt czesto ale przy okazji tego filmu musiałem.Jest to jeden z najgorszych filmow jakie kiedykolwiek w życiu widziałem a było ich bardzo wiele.Aukcja filmu to niekończący sie teatr dla ludzi bardzo mocno naiwnych,jesli ktos nie widzi tego ze główni aktorzy mogli już dawno zakonczyc sprawe wyjasniając cała sytuacje policji,ale mimo ze są niewinni w dodatku goni ich szaleniec to uciekają przed policją i jednoczesnie przed ów szaleńcem PARANOJA!!!no i koles który ich ściga jest tak dobry jak RAMBO ze wybija wszystkich policjantów wokól.Kiedy trafił pilota helikoptera z jadącego samochodu to myslałem ze sie pochlastam!!!Przerwałem oglądanie gdyż musiałem sie z wami podzielic swoimi refleksjami.Obejrze ten film do końca gdyż jedyny aspekt który mnie przy tym trzyma to taki ze ściagałem ten film prawie 12h:)Naprawde odradzam oglądania no chyba ze chcecie obejrzeć bardzo NAIWNĄ bajke dla troszke starszej młodzieży a na taką wysoką ocene zasłuzył sobie dzieki ludziom bardzo naiwnych....Scenarzysta był moim zdaniem mocno pijany przy pisaniu scenariusza jesli myslał ze zainteresuje swoją wizją thrillera mądrą widownie:)Jesteś NAIWNY oglądaj

ocenił(a) film na 1
ja_pawel

Ktos sie ze mną nie zgadza??? piszcie!!!

ocenił(a) film na 7
ja_pawel

Przeczytaj moją opinię i jeśli obejrzałeś film w całości i jeśli widziałeś oryginał, to przemyśl wszystko i ewentualnie odpowiedz przy swoim albo moim temacie. I jeszcze jedno pytanie. Oglądałeś wersję FuZe.N-J0Y, DiAMOND? Bo ta druga jest o kilkadziesiąt sekund dłuższa, brutalniejsza i ma lekko zmienione zakończenie. Ja osobiście wolę wersję FuZe.N-J0Y.

Shiloh

jak to ma znienione zakończenie?! !!! czy mógłbys napisac mi na maila gdzie są te linki do tej versji ?->santylia@wp.pl

ocenił(a) film na 2
ja_pawel

Ten film to syf absolutny. Więcej pisałem w recenzji (leży w kontrybucjach) więc powtarzał się nie będę. Nowy "Autostopowicz" to absolutna strata czasu...

ocenił(a) film na 1
Grifter

Strata czasu i nieudana parodia starego, świetnego filmu z Rutgerem Hauerem, który kiedyś zrobił na mnie ogromne wrażenie.

ja_pawel

W końcu jakiś rozsądny głos. Ja bez wahania dałem mu 1 Ten film to jakieś nieporozumienie

ocenił(a) film na 10
jacekk10

nieporozumienie to ty jesteś. jeden z lepszych filmów jakie udało się zrobić kiedykolwiuek. na amerykańskich z reguły zasypiam po 10 inutach. a w przypadku tego pamiętna zakończenie. czary? *zirytowana*

ocenił(a) film na 7
killerqueen_

Co do zmienionego zakończenia, to obie wersje są dostępne na eMule'u. Ściągną się w ok. 65 godzin bez wyłączania komputera (każda z osobna, ale warto).