... ogłaszam dwójkę głównych bohaterów jako najbardziej skretyniałych, pozbawionych
mózgu idiotów jakich świat nosił.
Tak debilnego zachowania nie spodziewałbym się po dzieciach z przedszkola.
Niestety najgorsze jest to, że tacy kretyni naprawdę istnieją i się dalej rozmnażają.
co mają do tego główni bohaterowie? Albo ci się podobał film albo nie i nie rozumiem co masz do głównych bohaterów "pozbawionych mózgu idiotów" "debilne zachowanie" "najgorsze jest o że się rozmnażają". Chyba kolego przesadziłeś z czekoladą bo takie coś mówić o aktorach którzy tylko grają swoje role i to nie najgorzej... Wyjaśnisz mi to?
ehm moze ja ci wyjasnie, ze krzyjacko mowi o GLOWNYCH BOHATERACH a nie aktorach prywatnie. czytaj ze zrozumieniem. zgadzam sie, ze bohaterowie zachowuja sie jak zombie bez mozgu. film nudny, naciagany. Dluzy sie, musialem go ogladac z przerwami. Plus tandetne efekty komputerowe, oraz zły charakter[Sean Bean] który zabija wszystkich bez problemu, i namierza głownych bohaterow jakby ci mieli wszczepiony GPS pod skore. Odradzam !
A mnie się podobał, trzymał w napięciu do końca. Genialny Sean Bean i niektóre sceny z dreszczykiem, jak na thriller przystało. Tak mi się podobał, że kupiłem sobie egzemplarz. Polecam !
Racja, dałam 6 za trzymanie w napięciu... właśnie przez ich powalającą głupotę. Rażący debilizm, od głównych bohaterów po funkcjonariuszy policji... Napięcie, a może raczej IRYTACJA, rosło wraz z kolejnymi głupawymi zachowaniami, ale czasem fajnie popatrzeć na takie głupoty.
Dokładnie, ten film jest zbyt naciagany zeby mogl trzymac w napieciu... obejrzalem go calego tylko dlatego ze myslalem ze chociaz jakies ciekawe zakonczenie wymysla a tu lipa. 4/10
Oj zgadzam się XD
babka zamiast od razu strzelać, w kółko powtarza, że ma broń.
Oczywiście morderca pojawia się wszędzie, gdziekolwiek nie udaliby się chłopak z dziewczyną. Film zdecydowanie ośmiesza policję, bo robi z nich kretynów. Trzy wozy pełne policjantów, uzbrojonych + helikopter, a facet i tak ich wszystkich załatwił hahaha Poza tym nie wiem jak można pozwolić by podczas konwojowania takiego groźnego mordercy było tylko 3 policjantów (w tym 2 z przodu, w kabinie).
Spadające auto (nie wiadomo skąd) prawie na głowę bohaterów? Bardziej słaba komedia, niż thriller. Mnie osobiście najbardziej przeraziła śmierć królika na początku, bo nie była do przewidzenia. Reszta filmu przewidywalna... ech dno
he
chyba zająca:)) ale to tylko skromna uwaga. Zgadzam się z przedmówcą - film przewidywalny aż raził czasami swoją banalną fabułą. Polecam osobą na poprawienie sobie humoru
No dla mnie chore było to, że tyle policjantów nie potrafiło sobie niby z nimi poradzić.. Trzymał w napięciu ale przekoloryzowany no niestety :P
UWAGA: kolejny znafca filmowy wypełzł spod kamienia pod którym siedział. uważać na nogi!