Jeszcze niedawno sprawdzałem , że film ma powstać w 2017, teraz 2018 , może za 2 miesiące będzie w 2020 , ahhh ten Cameron
Jak widać, Cameron nie respektuje zasady: "Klient nasz pan". Ale to dobrze. Jeżeli coś ciągle poprawia, modyfikuje, to znaczy, ze robi to dla siebie, a nie dla roszczeniowych, niecierpliwych widzów. Jeżeli rzeczywiście tak jest, to raz, że szacun, a po drugie, jak już kiedyś dokończy, to będzie to o wiele lepsze niż byłoby dzisiaj
Kolejnych avatarów to się chyba nikt nie doczeka, bo mamy 2022, a o nowym filmie ani widu ani słychu. Trochę szkoda, bo nadal czekam aż ludzie powrócą i wybiją niebieskie małpy a już zdecydowanie tego zdrajcę
Sorry że nie w temacie, ale czy ktoś ma informacje kiedy pojawi się kolejny zwiastun Avatara 2? Pierwszy był w maju. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
Nie ma jeszcze officjalnego info kiedy bedzie 2 trailer, najbardziej prawdopodobne to albo przed seansem Black Adam lub BlackPanther 2
W kinach na Avatarze w trakcie napisów końcowych puszczają trwający 3-4 minuty fragment Avatar 2. Są w sumie trzy różne fragmenty. Ja miałem fragment z "wielorybem".
Ja byłem na wersji 4DX z Napisami, jak i wersji 4DX HFR z dubbingiem - I na wersji z napisami mi puszczali scenę z wielorybem, a na wersji z dubbingiem puszczali scenę, jak dzieci Jake'a i Neytiri pływają z dwójką dzieciaków z klanu metikayina po rafie koralowej
(w obydwu przypadkach były to sceny z napisami)
Bo ma byc 5 czesci, albo nawet 6 i 4 juz jest w fazie produkcji. W internecie na stronach sa daty, niby dokladne, teraz sie okazuje ze niedokladne, bo np. data 2 czesci to 16 grudnia, a tutaj 14 grudnia, moze 14 - światowa, a 16 - polska. :)