PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 105683
5,8 83 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

9/10

ocenił(a) film na 9

Nie zawiodłem się ani troche... Polecam w kinie w 3D i najlepiej w IMAX , najlepszy film jaki mozna zobaczyć w 3D... nie słuchajcie tych wszystkich domorosłych krytyków którzy dają filmowi niskie oceny , zobaczcie sami. Pierwszego Avatara oglądałem 5 razy w kinie , 4 razy w roku premiery i raz ostatnio przy reedycji aby sobie przypomnieć , nowego oglądne również przynajmniej jeszcze raz w kinie bo to po prostu niezapomniane przeżycie...a i dla jasności to mam 46 lat a pierwsza piatka moich ulubionych filmów to : Ojciec Chrzestny , Skazani na Shawszank , Chłopcy w Ferajny , Forrest Gump , Wichry Namietności...
Pozdrawiam wszystkich kochających kino

ocenił(a) film na 6
czacza131

Ja też kocham kino i ja też uwielbiam Avatara 1, ale Avatar 2 mnie zawiódł swoim brakiem logiki. Super efekty nie powinny być jedynym wyznacznikiem oceny filmu - scenariusz powinien być równie ważny, ale tym razem mocno kuleje.

ocenił(a) film na 9
MKs

Oczywiście zgadzam się że efekty to nie jedyny wyznacznik...generalnie mam na myśli maloletnich debili nie mających nic lepszego do roboty prócz siedzenia przed monitorem na garnuszku rodziców, zakompleksionych fanów Marvela którzy oceniają ten film na jeden...choćby za samą wizualno-techniczna stronę nie powinien być oceniany na mniej niż 6 , bo w tej kwestii to majstersztyk.
Pozdrawiam

czacza131

potwierdzam. film bdb. nie warto czytać komet. pseudo znawców- że fabuła słaba- nie prawda. film na 8,5-9.