PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 105752
5,8 83 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Co do jasnej cholery w obsadzie robią Stephen Lang i Sigourney Weaver?! Przecież oni zginęli!

Chirra76

No też się zaczynam zastanawiać.. WTF?

Chirra76

Coś mi się wydaje że w filmie będą pewne wątki mające miejsce przed akcją "jedynki". I im więcej newsów czytam o kolejnych Avatarach jestem o tym coraz bardziej przekonany.

Chirra76

Kolejny wątek z tej samej serii... :'D

Grace (Sigourney Weaver) jest z Eywa - jej świadomość i osobowość przetrwały, zostało już zapowiedziane że powróci ona w następnych filmach (może pod inną postacią). Jako ciekawostkę dodam, że w oryginalnym scenariuszu (Project 880) budziła się jako avatar po pewnym czasie kiedy została uznana za "zmarłą".

Lang... cóż, wciąż mają DNA Quaritcha, więc kto go tam wie :P
Może powróci we flashbacku/ludzie mają megaultrahiperpr0wypaśne technologie i go wskrzeszą/ciało było avatarem/Bóg wie co jeszcze.

sandy97

Oświeci mnie ktos kim jest ten Quaritch i Lang? ;p

OMiskaO

Proponuję zajrzeć do obsady.

Chirra76

Mi się po prostu wydaje, że bedą brali udział w retrospekcjach.

Chirra76

Ile jeszcze takich wątków założycie? -_-

Chirra76

Tylko , że Lang jest głównym bohaterem...

Chirra76

Najlepsze że w planach już jest Avatar 3 :D

ocenił(a) film na 7
Tom_Excited

Zapomoniałeś że będzie jeszcze Avatar 4 ;)

ocenił(a) film na 9
Chirra76

dokładnie to samo pytanie przeszło mi przez głowę, jak zobaczyłam obsadę :D będzie ciekawie :)P

Kattelin

tym bardziej, że zostało pokazane jak zginął Quaritch i Grace :D
ale już chyba nic w filmach nie jest w stanie mnie zdziwić :D

ocenił(a) film na 9
karolyn17

nigdy nic nie wiadomo, więc nie bądź taka pewna ;) Quaritch to myślę na 80% będą to retrospekcje, no chyba, że to bohater typu niezniszczalny kleszcz xD a Grace w sumie "odeszła do Eyvy" czyli jakby na zasadzie Jezusa, który odszedł do Ojca i nadal żyje ;) myślę, że widzowie ją polubili w tej roli i ciężko było by ją tak całkiem uśmiercić :D

Kattelin

Grace byłą świetna :3

Chirra76

Siedzą.