Termiantor, Obcy, Otchłań, T2, Prawdziwe kłamstwa, Titanic to obrazy, które pokazały ze Cameron potrafi stworzyć naprawdę dobry film. Od 1997 do 2009 czekałem na nowy obraz Camerona i o to co dostałem, animacje w postaci jakichś niebieskich ludków biegających po dżungli z włóczniami. Do dziś nie przemogłem się aby obejrzeć ta animacje komputerowa. Mija 13 lat, mamy rok 2022 i o to co znowu dostajemy od Camerona. Kolejna animacje z niebieskimi ludkami tym razem pluskajcymi się w wodzie. Bravo James ! Niezmiernie cieszę się, ze przygotowałeś jeszcze kolejne 3 części niebieskich ludków, którymi będziesz nas raczył przez nadchodzące lata. James daj znać kiedy kiedy zrobisz tradycyjny film. To do zobaczenia w 2032
Odkąd producenci podłapali że na animacji komputerowej można zarobić 1 miliard dolarów na byle gniocie typu "Aquaman" to będzie coraz mniej normalnych filmów. Taka jest okrutna prawda.
Po co poszedłeś do kina jeśli avatar 1 ci się nie podobał. Spodziewałeś się że avatar 2 będzie inny że nie będzie 3d i nie będzie "niebieskich ludków"?
Było zostać w domu i Koronę królów oglądać.