2022
7,2 108 tys. ocen
7,2 10 1 108339
5,9 61 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Może Cameron wreszcie coś wymyśli. Chyba że tym razem oprze na "Królu Lwie" xD

neo_angin

Nie zdziwię się jak tak będzie. Raczej oprze sie na czym znanym bo po co tworzyć fabułę jak są "efekty zapierające dech w piersi".

helsinger

Zapomniałem że istnieje coś takiego jak druga część Pocahontas. Problem chyba rozwiązany xD

neo_angin

2 częśc ma skupic się na podwodnym świecie

kedzior141

Tamten film był wspaniały fabularnie xD. Oczywiście jak często u Camerona ktoś zginie z głównych bohaterów. Mam nadzieję że Neytiri dla dramatyzmu.

kedzior141

To teraz będą te warkoczyki wkładać rybom? Cameron jest zwyrodniały.

kedzior141

Film o rybach... super.

użytkownik usunięty
kedzior141

ooo, czyli mała syrenka

użytkownik usunięty

żartuję, ciekawa jestem o czym będzie

neo_angin

Już 1 trailer jest xD http://www.youtube.com/watch?v=6dIOw2sffHI

napruto

Już to widziałem. Dobra beczka.

neo_angin

Może jeszcze tak: Jake z tą Neycośtam mają dziecko, które doprowadziło do upadku ludzkości, więc ludzie konstruują NAVITERMINATORA, który cofa się w przeszłość, by ich zabić.

napruto

Świeża fabuła to lubię. Skoro będzie element wodny w filmie to może będzie jakiś statek który rozbije się o górę lodową (okaże się że na Pandorze też jest lód) i Jake zamarznie na koniec.

neo_angin

O! Dobre! Ale wcześniej na statku będzie kosmiczny potwór, który też będzie zabijał stopniowo członków załogi. Na koniec Neycośtam za pomocą kapsuły ratowniczej wyleci ze statku, a Jake rozbije się w statku.

napruto

A na wszystkich poluje Predator. Taa..

napruto

Człowieku to jest realne. Pamiętaj że Schwarzeneger jest kumplem Camerona. Może go wezmą do 2-ki jako nowego pułkownika Quatricha:D? To było by mocne:)

tc1987

Terminator w raju.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

A może na Małej Syrence, Ariel czy coś takiego? :D Jakby nie patrzeć jest podwodny świat :D

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Haha! Kumpel Jake'a Sully'ego będzie zazdrosny i zepchnie tego jego latającego stwora w płomienie lawy. Potem pójdzie do Jake'a i powie mu, że nie dopilnował pupila. Jake się załamie i ucieknie do swojej samotni. Tam po wielu latach znajcie go Neytiri i powie, że Jake musi wracać bo tamten zaczął podpalać dżunglę i trzeba go powstrzymać oO.

MiszoZawodowiec

Wspaniała fabuła. Cameron mógłby to przeczytać. Miałby gotowy pomysł na film. Tylko dopisać dialogi i scenariusz gotowy xD

neo_angin

Hehe, no nad scenariuszem to on się znowu nie wysili zapewne, 10 minut na kiblu i gotowe :)

0wner2

Na moje oko to już od dawna ma cały scenariusz na wszystkie części.Bo bądźmy szczerzy co ty dużo wymyślać.

użytkownik usunięty
neo_angin

Fabuła będzie taka jak w 2. części Pocahontas

neo_angin

Up bo ten troll jezus_drugi chciał przykryć ten ważny temat.

neo_angin

A, może w dwójce pojawi się zły generał który okaże się ojcem Jake'a.