Nie żebym by coś, ale szczerze jest ktoś kto czeka na tą produkcje. Na mój gust cameron myśli ze jest w stanie pobić znowu jakiś rekord zysków ale no bez przesady to nie nowy film tarantino czy wielki blockbuster, tylko historia może z potencjałem na sequel ale nie 3 części xd i raczej nie dorówna nawet sukcesowi jedynki który moim zdaniem bez 3D by nie był tak wielki
tak, ty czekasz, skoro tu zajrzałeś. ja tez czekam, bardziej z ciekawości.
A z tym Tarantino to żeś walnął... Cameron to reżyser o kilka klas lepszy i ciekawszy, niż tarantino.
Wszedłem tu by zobaczyć czy ktoś wogole jest ciekaw tej produkcji bo tak szczerze cameron bardziej chce tego filmu niż ludzie. Nie obrażam camerona tylko uważam ze mógłby zrobić jakiś lepszy film niż sequel filmu który większość zapomniała
To że jedynce nie dorówna to wiadomo. Ale hitem może być, raczej bym stawiał że kolejne części mogą niezbyt wiele zarobić, ale ta spokojnie sobie raczej poradzi.
Wizualnie pewnie jedynkę przebije, a fabularnie? Fabuła w jedynce jest prosta jak drut, dlatego dziwnie brzmi to zdanie, że jedynce nie dorówna. Po jakim względem?