Ile jeszcze razy Cameron przesunie premiere swojego "dzieła".Osobiście obstawiam na jeszcze 3 razy.Całkowity czas produkcji wyniesie-uwaga-11lat!!
on jest jakis nieokrzesany jak tyle film mozna robic..jak ten avatar to nic takiego znowu wyjatkowego nie jest przynajmniej jedynka..
Za to powstał debilny wątek, gdzie sfrustrowani życiowi nieudacznicy mogą się powyzywać na kimś, komu do pięt nigdy nie dorosną.
Podejrzewam, że Cameron ma wątpliwości co do robienia filmu w 60 klatkach na sekundę, po tym, jak negatywnie zostało to ocenione w Hobbicie. Woli zaczekać na "opinię tłumu" na ten temat i wtedy ruszyć z kopyta. Obstawiam 2016 rok.
Przynajmniej nie leci na kasę jak niektórzy go za to krytykują, bo mógłbym już zrobić nawet za rok, ale tu chodzi o stworzenie świetnego świata jakiego kino nie widziało. I za to go cenię, nic na siłę. Z resztą sam fakt, że Avatar był pierwszym po Titanicu z 1997 roku pełnometrażowym filmem kinowym świadczy najlepiej, że dla tego reżysera nie liczy się tylko kasa i czas, ale spokojne, dokładne przygotowanie produkcji. I opłaciło się to. Wyniki kasowe i frekwencyjne wszyscy znamy
Może nie mają w ogóle pomysłu na tą dwójkę. Pewnie Cameron nie chce się zbłaźnić, pomysłu nie ma, a już zapowiedział, że dwójka będzie. W sumie, fajne by było zobaczyć na przykład to, jak Grace uczyła tamte dzieci z Navi angielskiego, poznawała ich kulturę. W ogóle, jak to się tam zaczęło. To mogłoby być ciekawe:) Chociaż.... podobne było w jedynce. Więc, właściwie, ciężko teraz wymyślić coś oryginalnego, albo przynajmniej przyzwoitego w tym temacie.....
Z tego co sie orientuje druga część ma być skupiona na wodzie.
Wszycy znamy jego zafascynowanie oceanem i nurkowaniem :)
(Głebia, Tytanik, 2 filmy dokumentalne, Sanctum)
Facet z pasją.
W sumie mogłoby być to ciekawe :) W sensie, z tą wodą. Właściwie, jakby się tak dobrze zastanowić, to można by było kilka ciekawych rzeczy wycisnąć. Ech, nie mogę się doczekać! :D
Nie długo trzeba będzie wymienić wszystkich aktorów z części pierwsze ponieważ nikt nie będzie chciał oglądać staruszków.
No tak, ale gdzieś mi się wydaje, że 2017 to bardziej prawdopodobny termin.
Mogę się mylić, rzecz jasna, ale wydaje mi się, że wykonanie takiego filmu jednak zajmuje trochę czasu.
nie no druga część z tego co on mówił ma być na koniec 2014 i mam nadzieję że nic się nie przeciągnie a z 3 to zobaczymy :) ale jeszcze niewiemy jaki będzie tytuł bo avatar 2 to jest tytuł roboczy :)