Pierwsza częsć była wspaniala, druga prawdopodobnie będzie taka sama. Biorąc pod uwagę najnowsze technologie Avatar 2 może być leprzy od swojego poprzednika. Nie rozumiem tych ludzi, którzy krytykują ten film bo nie ma w nim nic do krytykowania. Dobrze nakręcony, efekty realistyczne, dobra obsada aktorów dla mnie wszystko jest super 10/10.
Tylko dla tych krytykujących te całe efekty składają sie na 50% całego filmu i stąd te niskie oceny.
Co prawda lubie stare kino, ale avatara obejrzałam z przyjemnością. Być moze w mojej ocenie niezasługuje on na 10/10 tzn mnie może aż tak bardzo fabuła niewciągneła aczkolwiek na 10000% udam się na drugą część.
ja tam lubię wszelkie kino.
Avatar jest fajny i dla mnie taki pozostanie.Wiem że inny sie nim jarają ale dla mnie na razie starczy na jakiś czas.
Miałem na mysli osoby które całe życie chcą poświęcić na krytykowanie filmu i obrażanie fanów np. lecho1523.
trzeba by znaleźć jakiś sposób by go zamknąć ale czym więcej będzie sie go cisnąć będzie miał większą radochę.
Koło sie zamyka,pozostaje przywyknąć.
Nie daj się i trzymaj fason.
Lecho to takie dziecko co ryczy bo chce lizaka jak sie będzie ignorować to samo mu przejdzie.
Tylko nie wiadomo co mu strzeli do głowy.
Założy drugie konto(jeśli już takiego nie posiada) i będzie gadac sam ze sobą.