PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 106 tys. ocen
7,2 10 1 105752
5,8 83 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Totalnie nie rozumiem niskich ocen tego filmu XD Ciekawi mnie jak wyglądają według tych ludzi "bardzo dobre" filmy. Dla mnie zobaczenie w 3D z napisami AVATAR: ISTOTA WODY było niesamowitym przeżyciem. Film zasługuje na znacznie wyższą ocenę.

ocenił(a) film na 3
tysiaaczekk

Bardzo dobre filmy wyglądają jak Fabelmanowie, Duchy Inisherin i IO

Agatonik

Wszystkie z wymienionych filmów to gatunek Dramat, Avatar to Sci-Fi. jeśli jest się fanką dramatów to nic dziwnego.

ocenił(a) film na 3
tysiaaczekk

Tak, dramat to gatunek, który najbardziej cenię. Co nie oznacza, że filmy innych kategorii nie mogą być wartościowe. A Avatar taki nie jest - oczywiście moim zdaniem. Na przykład doceniam Eternals.

Agatonik

Co ma piernik do wiatraka?

ocenił(a) film na 3
I_AM_LEGEND

Ato, że w komentarzu padło pytanie: "Ciekawi mnie jak wyglądają według tych ludzi "bardzo dobre" filmy". To jest odpowiedź.

Agatonik

Ale to nie ten gatunek. Tak się nie odpowiada. Film jest filmem ale to jest jak porównać Skazanych na Shawshank do Terminatora. Sorry, w swoim gatunku Avatar jest bezkonkurencyjny.

ocenił(a) film na 3
I_AM_LEGEND

A jest gatunek prawie żadnej fabuły tylko efekty specjalne? To faktycznie w takim gatunku bezkonkurencyjny.

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 7
tysiaaczekk

Ja wiem czy niska? Na standardy filmwebu oceny powyżej 7.0 to już z reguły filmy które można uznać za bardzo dobre. 7+ to całkiem sprawiedliwa i jak najbardziej pozytywna ocena dla Avatara 2.

Anthrax91

Nie chodziło mi o ogólną ocenę filmu tylko te "niskie" od ludzi