drugiej i trzeciej części. Ten film stał się hitem i powinien takim zostać ale boję się że kontynuacje to zepsują ;(
Nie kłóć się z nimi - antyfanów nie przekonasz :) Nie ważne, jakie dasz argumenty, oni i tak będą mówić swoje :D
Nie kłóć się z nimi - fanów nie przekonasz :) Nie ważne, jakie dasz argumenty, oni i tak będą mówić swoje :D
Ech... też tak mogę. Skopiować czyjąś wypowiedź i wywalić "anty". Tylko uważaj, bo Upadły Widz raz tak robił, ale nie dorobił, i po totalnym objechaniu filmu, zostawił tekst "tylko idioci widzą w tym filmie wady".
A poza tym... kradniesz moją wypowiedź, czyli wartość intelektualną! Zgłoszę to do ACTA!
Tak proszę skopiuj moją wypowiedź i wywal anty :D nie krępuj się ;p ,a jeżeli ten tekst "tylko idioci widzą w tym filmie wady" tyczy się avatara to wiedz że jak kolega wyżej napisał: ten film był przereklamowany,heloooł? :D
Raczej będą lepsze. Cameron chiał zrobić coś na rodzaj wstępu do świata Pandory, teraz rzuci niczego sobie fabułkę i pognębi antyfanów.
ciekawe czy Cameron zatrudni aktorów. Skoro w pierwszej części ludzie zostali wywaleni z Pandory to teraz może cały film zrobić jako animacje komputerową
Korporacja na pewno nie odpuści, tym razem wrócą z większą armią, albo zaatakują z orbity, więc ludzie na bank będą. I tak szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie bez nich filmu, bez nich to nie będzie to samo.
Na'vi niszczący Gwiazdę Śmierci - HA HA HA
Oni zupełnie technologii nie mają, więc jak mieli by zniszczy GŚ?
Jeżeli nie zauważyłeś, to to też był sarkazm. I bądź proszę taki miły i mnie nie obrażaj, bo ja nie obrażam Ciebie. OK?