PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 103 tys. ocen
7,2 10 1 103350
5,9 81 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

drugiej i trzeciej części. Ten film stał się hitem i powinien takim zostać ale boję się że kontynuacje to zepsują ;(

Charmed00345

Ten film stał się szitem, i wątpie żeby kamerun coś wyczarował.

Charmed00345

Ten film nie jest hitem,heloł?

jporuba

Dziwne, że zarobił tyle kasy :P

Charmed00345

Nie kłóć się z nimi - antyfanów nie przekonasz :) Nie ważne, jakie dasz argumenty, oni i tak będą mówić swoje :D

Charmed00345

Bo był przereklamowany,heloł?

jporuba

Nie kłóć się z nimi - fanów nie przekonasz :) Nie ważne, jakie dasz argumenty, oni i tak będą mówić swoje :D

Metthew

Wymyślić własną wypowiedź nie łaska?

sandy97

hmm ? przecież nie jest taka sama.

Metthew

Nie, w ogóle. W ogóle nie odgapiłeś ode mnie.

sandy97

no nie :D przecież przemawia przeciw fanom avatara, a ty jesteś fanem, tak ?

Metthew

Ech... też tak mogę. Skopiować czyjąś wypowiedź i wywalić "anty". Tylko uważaj, bo Upadły Widz raz tak robił, ale nie dorobił, i po totalnym objechaniu filmu, zostawił tekst "tylko idioci widzą w tym filmie wady".
A poza tym... kradniesz moją wypowiedź, czyli wartość intelektualną! Zgłoszę to do ACTA!

sandy97

Tak proszę skopiuj moją wypowiedź i wywal anty :D nie krępuj się ;p ,a jeżeli ten tekst "tylko idioci widzą w tym filmie wady" tyczy się avatara to wiedz że jak kolega wyżej napisał: ten film był przereklamowany,heloooł? :D

Metthew

No i co, ja i tak go uwielbiam :D

sandy97

Nie kłam.

Metthew

Nie kłamię.

sandy97

Ok masz rację avatar to jednak głupi film.

Metthew

Niby gdzie tak napisałam???

sandy97

Na facebooku.

Metthew

Fajnie że się znamy.

sandy97

znamy się ;p

Metthew

O, super. Ale jak tak to chyba lepiej się przenieść na priv.

Metthew

:-)

Charmed00345

Raczej będą lepsze. Cameron chiał zrobić coś na rodzaj wstępu do świata Pandory, teraz rzuci niczego sobie fabułkę i pognębi antyfanów.

ocenił(a) film na 5
Charmed00345

ciekawe czy Cameron zatrudni aktorów. Skoro w pierwszej części ludzie zostali wywaleni z Pandory to teraz może cały film zrobić jako animacje komputerową

zonk_2

Korporacja na pewno nie odpuści, tym razem wrócą z większą armią, albo zaatakują z orbity, więc ludzie na bank będą. I tak szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie bez nich filmu, bez nich to nie będzie to samo.

sandy97

A może jeszcze zrobią Gwiazdę Śmierci,która zostanie oczywiście zniszczona przez smerfo-koty?

jporuba

Na'vi niszczący Gwiazdę Śmierci - HA HA HA
Oni zupełnie technologii nie mają, więc jak mieli by zniszczy GŚ?

sandy97

To był sarkazm,ciołku.

jporuba

Jeżeli nie zauważyłeś, to to też był sarkazm. I bądź proszę taki miły i mnie nie obrażaj, bo ja nie obrażam Ciebie. OK?

sandy97

Nie,twoja wypowiedź nie miała w sobie ani nutki sarkazmu.

jporuba

To był ukryty sarkazm. A zresztą - nieważne.
Nie chce z nikim się kłócić, więc proszę - nie obrażaj mnie, bo nie od tego tutaj jestem. Możesz po prostu nie odpisywać na ten post.