2022
7,2 108 tys. ocen
7,2 10 1 108339
5,9 61 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody
KapitanOrzech

Na pewno.

KapitanOrzech

podzielam :D

KapitanOrzech

Zgadzam się.

KapitanOrzech

W tym zestawieniu pewnie to będzie hit - http://boxofficemojo.com/alltime/world/ Czy w ogóle to trudno powiedzieć, bo niby kto to stwierdzi?

Sam_Worthington

Ja myslę że jednak sprzeda się słabiej niż jedynka. Fanatyczni antyfani precież go nie obejrzą.

Jezus_drugi

Ja pójdę. :-)

Sam_Worthington

Ja też, to chyba oczywiste :p

KapitanOrzech

O co chodzi z tymi orzechami koleś? Stale o nich gadasz tak jakby twoje życie kręciło się tylko wokół orzechów. Nie mówię, że mam z tym problem, ale jesteś już trochę irytujący. Daj na luz z tymi orzechami, bo co wejdę na forum jakiegoś filmu tam wyskakujesz ze swoimi orzechowymi tekstami.

KapitanOrzech

Zgadzam się z tobą jesteś prawdziwym patriotą o czym świadczy twój komentarz WIELKIE IMPERIUM POLSKIE nigdy cię nie zapomni.
Radujcie się, albowiem powstaje WIELKIE IMPERIUM POLSKIE. HURRA!!!!!

ocenił(a) film na 5
KapitanOrzech

Kapitanorzech, ty jesteś jakiś nienormalny... Wszędzie to Twoje "orzechowanie". Już nawet tworzysz wyrazy jakiegoś dziwacznego orzechowego języka. Dobrze, że się nie znamy osobiście, bo nie zniósłbym znajomości z takim irytującym człowieczkiem. To co robisz t o jakas chora forma narcyzmu. Przychylam się do prośby kolegi rudos1989. Daj już spokój z tymi orzechami, bo gdzie wejdę na forum, tam wszędzie sa te twoje durne teksty. Kup sobie biedaku paczkę orzechów, zjedz je i się zamknij.

Sony_West

Z tego co zauważyłem, Orzecha od dawna już nie ma.