2022
7,2 108 tys. ocen
7,2 10 1 108339
5,9 61 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Czy może już wiadomo na którym serwisie streamingowym będzie dostępny ten film?

blacksider86

Disney +

olecha145

Dzięki!

ocenił(a) film na 9
blacksider86

Disney+. Jeśli mam zgadywać to Cameron bedzie chciał żeby ten film był grany tylko w kinie jak najdłużej. Spodziewam sie że trafi na platformy streamingowe w okolicach Kwiecień/Maj 2023 najwcześniej.

blacksider86

Nie spodziewaj się szybko. Poza tym masz zamiar oglądać taki film w domu na streamingu?

kamilxxx09

dla niektórych bilet do Imaxa kosztuje 100 zł, w tym 50 za pociąg do Wrocławia

Nevarius

I co z tego? Taki film wychodzi raz na 13 lat. Na fajki ludzie mają, a na kino ich nie stać? Nie przesadzaj.

kamilxxx09

Jak mieszkasz na wsi, IMAX jest we Wrocławiu, dojazd tam zajmuje wieki (bo pociągi się spóźniają), trzeba też dojechać do kina, zjeść coś na mieście i nagle z wypadu do kina robi się całodniowa wycieczka, która swoje kosztuje. Więc nie - nie przesadzam. Dopóki nie przeprowadziłem się do większego miasta, to wyjście do kina typu IMAX było pewnym wyzwaniem (pamiętam jak na Harrego Pottera musiałem wręcz wykupić hotel, bo jedyny seans był o 20, a po 22 już pociągi nie jeździły). To nie wyjście do sklepu po fajki, gdzie za rogiem masz sklep, kupujesz i jarasz. Dlatego o wiele łatwiej i oszczędniej jest w zaciszu domowym obejrzeć coś na streamingu.

Nevarius

Nie musisz mi tego mówić, znam to doskonale. Niemniej taki film jak Avatar zdarza się raz na 13 lat, więc myślę, że warto sobie zaplanować wcześniej taki wypada do IMAXA, nawet jeśli miałby on swoje kosztować.