7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823400
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

świetny film

ocenił(a) film na 10

10/10 nie będę się rozpisywał film świetny

czercilus

Popieram w zuepłności.

ocenił(a) film na 1
czercilus

słodź, słodź dżem cukrem. Fajny i odpowiednio rozwinięty temat. Dobrze że skala jest tylko do 10.

użytkownik usunięty
Robserver

Uważaj, jesteś na dobrej drodze do spotkania się z gniewem fanatycznych akolitów Jamesa C. - oni tylko czekają, aż będą mogli ci wyperswadować, że ten film jest o wiele lepszy niż myślisz używając twardych jak skała argumentów, czyli: jesteś głupi, jesteś niedojrzały i nie bo nie. ;p

ocenił(a) film na 1

za cienki jesteś gościu do mnie z twoim pseudopsyhopostem. *peace*

użytkownik usunięty
Robserver

A Ty dla mnie zbyt grubymi nićmi szyty.
P.S. "psycho" - wypominam bo sam się czepiasz gramatyki w innych tematach *peace*

użytkownik usunięty

Robserver odpusc, ten typek mysli, ze jak skrytykuje arcydzielo filmowe to bedzie fajny, admini powinni na profilach takich jak on dopisywac "NIE KARMIC TROLLA" dobrze, ze skala jest tylko od 1 bo napewno by dal jak najnizsza tak jak wspomnialem tylko po to, zeby byc "fajnym"

użytkownik usunięty

Dałem 6/10 pieniaczu. Zadowolony? Czytaj co piszę w innych tematach zanim się wypowiesz. Dziękuję.

użytkownik usunięty

taa nie mam co robic tylko latac po innych tematach i szukac twoich postow ^^

użytkownik usunięty

W takim razie nie komentuj tego co piszę. Trolluj gdzie indziej.

ocenił(a) film na 1

ktoś kiedyś napisał, iż trolluje ten, kto bez konkretnego uzasadnienia daje 1/10 lub 10/10. Więc policzmy te 10-ki.

Robserver

Nie piszcie z tym kolesiem o nicku mapijet. Wszedzie się pcha i zniechęca do filmu wyszukując kiepskie argumenty.

użytkownik usunięty
szeptmaja

Poproszę o zacytowanie moich kiepsich argumentów - odpowiednią argumentacją czemu są kiepskie rzecz jasna.

ocenił(a) film na 10

sam masz kiepskie argumen ty.