7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822538
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Premiera we wszystkich kinach na świecie już za moment. Wiadomo, posypią sie spoilery i penwie niejeden troll wpadnie na pomysł żeby caps lockiem wypaskudzić mega spoiler w tytule tematu.. Tak działo sie już wcześniej, z Avatarem będzie to samo. Wiec spadam z tąd i ze wszystkich stron dotyczących Avatara dopuki sam go nie zobacze.
Wlaśnie kotś na AMZ puśił mi brzydkiego bąka w twarz i zaspoilerował pewien istotny element fabuły. Wystarczy, wiecej nie potrzebuje. Pozdrawiam fanów i dobrze radze zróbcie to samo. Do zobaczenia w nocy 25/26 :)

_morfeo_

My również pozdrawiamy i od razu życzymy wesołych świąt i udanego seansu 25.

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

Chyba zrobię podobnie. Nie chcę psuć sobie radochy oglądania "Avatara" w
błogiej nieświadomości zakończenia, czy jakiś istotnych elementów fabuły.
Zatem znikam też. :)

_morfeo_

Również żegnam. Dzięki za informację o AMZ. Ja się wybieram na Avatara dopiero 27-ego - nie mam pojęcia, jak wytrzymam te 10 dni... 0_0

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Uważajcie też na komentarze na IMBd. Wczoraj wszedłem na tą stronkę by zobaczyc sobie komentarze, no i niestety mimowolnie przeczytałem chyba najwiekszą niespodziankę filmu :| Już tam nie zagladam ;]

_morfeo_

Również znikam. Damy radę ;)

_morfeo_

Ja również znikam... Wielkie dzięki Morfeo za umilanie nam wszystkim czasu do premiery :)

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

I ja tak zrobię...na razie wszystkim, odezwę się jak obejrzę film...pewnie jak wszyscy tutaj.:)

Pozdrawiam!

Stackhouse

No ba ja an to idę na 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:-)

alikuka

no i oczywisci pozdrawiam!!!... :-)...

_morfeo_

Troll na AMZ ? To co sie tu będzie działo ;)

W sumie dobry pomysł , z tą 'abstynencją' .. dla mnie jeszcze 7 dni i 20 h ...

ocenił(a) film na 9
_morfeo_

a ja zostane i bede Trollowal :D

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

Ja ide jutro na 11.45

Wallhard

Ja też dzisiaj zawitam tutaj po raz ostatni przed seansem :D Wesołych Świąt i do 26 grudnia :D

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

Ja tez już lecę. Strasznie się cieszę ze w tak miłym towarzystwie oczekiwałam na film :):) Życzę wszystkim Wesołych Świat i niezapomnianych wrażeń po seansie :D Pa!

ocenił(a) film na 10
Biedronka

Nie wiem jak możecie nas opuszczać teraz tydzień przed premierą :( Powinnismy wszyscy tu razem być i komentować te dziesiątki opinii o filmie które niebawem się pojawią na tym forum. Ja zostaje i będę pożerał wszystkie opinie które wychwalaja film w niebiosa, i mam nadzieje że to troche zmniejszy moje męki czekania na 26 grudnia ;)

Biedronka

Ja też chyba zniknę na razie z tego forum. Teraz to już praktycznie będą się tylko pokazywać same opinie użytkowników. Napiszę dopiero coś jak obejrzę film. Jednak od czasu do czasu zajrzę tutaj.
Bardzo miło się z wami czekało na tą produkcję. Może kiedyś się jeszcze spotkamy na innym forum oczekując innego filmu.

Wesołych świąt!

ocenił(a) film na 8
_morfeo_

GOODBYE ! 25.12.2009. 15:00 zmieniam świat :)

_morfeo_

No to narka :)

ocenił(a) film na 10
cheetah82

Morfeo, podzieliłbyś się wrażeniami odnośnie kina po obejrzeniu.pzdr

ocenił(a) film na 9
_morfeo_

Dobry film spoilerów się nie boi. Avatar jest świetnym przykładem powyższego twierdzenia. Jak tylko się zrobi luźniej w kinach to pójdę jeszcze raz albo nawet dwa.

ocenił(a) film na 10
Wujek_Sylwek

podbijam :) gdyz w innym temacie jest SPOJLER :) niech tamten spadnie moze niektorym nie popsuje filmu!!!

_morfeo_

Zapraszam do tematu http://www.filmweb.pl/topic/1268968/Wra%C5%BCenia+po+seansie+3D.html, nic tam nie ma o fabule filmu.

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

szkoda że wpadłam na ten pomysł dopiero teraz, bo właśnie przeczytałam w temacie jak zakończy się film wrrrrrr...

ocenił(a) film na 8
ectasy

ja też widziałem ten spoiler ale nie wierzę w niego bo jest taki...zupełnie jakby złośliwy.są 2 wyjścia,Jake albo zginie albo i nie. patrząc pobieżnie na dalsze odpowiedzi widziałem sprzeczne wiadomości tak jakby nikt tam tego nie wiedział.I tak dalej nie wiem czy zginie,czy nie.dowiem się w kinie.żegnam