Premiera we wszystkich kinach na świecie już za moment. Wiadomo, posypią sie spoilery i penwie niejeden troll wpadnie na pomysł żeby caps lockiem wypaskudzić mega spoiler w tytule tematu.. Tak działo sie już wcześniej, z Avatarem będzie to samo. Wiec spadam z tąd i ze wszystkich stron dotyczących Avatara dopuki sam go nie zobacze.
Wlaśnie kotś na AMZ puśił mi brzydkiego bąka w twarz i zaspoilerował pewien istotny element fabuły. Wystarczy, wiecej nie potrzebuje. Pozdrawiam fanów i dobrze radze zróbcie to samo. Do zobaczenia w nocy 25/26 :)
Chyba zrobię podobnie. Nie chcę psuć sobie radochy oglądania "Avatara" w
błogiej nieświadomości zakończenia, czy jakiś istotnych elementów fabuły.
Zatem znikam też. :)
Również żegnam. Dzięki za informację o AMZ. Ja się wybieram na Avatara dopiero 27-ego - nie mam pojęcia, jak wytrzymam te 10 dni... 0_0
Uważajcie też na komentarze na IMBd. Wczoraj wszedłem na tą stronkę by zobaczyc sobie komentarze, no i niestety mimowolnie przeczytałem chyba najwiekszą niespodziankę filmu :| Już tam nie zagladam ;]
I ja tak zrobię...na razie wszystkim, odezwę się jak obejrzę film...pewnie jak wszyscy tutaj.:)
Pozdrawiam!
No ba ja an to idę na 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:-)
Troll na AMZ ? To co sie tu będzie działo ;)
W sumie dobry pomysł , z tą 'abstynencją' .. dla mnie jeszcze 7 dni i 20 h ...
Ja tez już lecę. Strasznie się cieszę ze w tak miłym towarzystwie oczekiwałam na film :):) Życzę wszystkim Wesołych Świat i niezapomnianych wrażeń po seansie :D Pa!
Nie wiem jak możecie nas opuszczać teraz tydzień przed premierą :( Powinnismy wszyscy tu razem być i komentować te dziesiątki opinii o filmie które niebawem się pojawią na tym forum. Ja zostaje i będę pożerał wszystkie opinie które wychwalaja film w niebiosa, i mam nadzieje że to troche zmniejszy moje męki czekania na 26 grudnia ;)
Ja też chyba zniknę na razie z tego forum. Teraz to już praktycznie będą się tylko pokazywać same opinie użytkowników. Napiszę dopiero coś jak obejrzę film. Jednak od czasu do czasu zajrzę tutaj.
Bardzo miło się z wami czekało na tą produkcję. Może kiedyś się jeszcze spotkamy na innym forum oczekując innego filmu.
Wesołych świąt!
Dobry film spoilerów się nie boi. Avatar jest świetnym przykładem powyższego twierdzenia. Jak tylko się zrobi luźniej w kinach to pójdę jeszcze raz albo nawet dwa.
podbijam :) gdyz w innym temacie jest SPOJLER :) niech tamten spadnie moze niektorym nie popsuje filmu!!!
Zapraszam do tematu http://www.filmweb.pl/topic/1268968/Wra%C5%BCenia+po+seansie+3D.html, nic tam nie ma o fabule filmu.
szkoda że wpadłam na ten pomysł dopiero teraz, bo właśnie przeczytałam w temacie jak zakończy się film wrrrrrr...
ja też widziałem ten spoiler ale nie wierzę w niego bo jest taki...zupełnie jakby złośliwy.są 2 wyjścia,Jake albo zginie albo i nie. patrząc pobieżnie na dalsze odpowiedzi widziałem sprzeczne wiadomości tak jakby nikt tam tego nie wiedział.I tak dalej nie wiem czy zginie,czy nie.dowiem się w kinie.żegnam