Przygotować się na odparcie ataku obrońców Ojca Chrzestnego !! THIS IS OUR LAND !!! he he
Ile glosow ma Ojciec czy Skazani na.... a Avatar.... Filmweb jest chorym rankingiem! AVATAR (wczoraj bylem na 3D) to film GENIALNY, PIEKNY ale sorry na pewno nie na TOP5 a wedlug mnie nawet nie na TOP10, choc ocenilem go na 10/10, ale na zwyklym telewizorze LCD to bedzie max 8 moze 9/10. Pozdro.
hehe no też się zdziwiłem. Na film wybieram się w najbliższym czasie i nie wystawiłem mu jeszcze oceny, ale skoro ma tylu fanów to z samej tej przyczyny jest wart obejrzenia. I jestem ciekaw jak na taki napływ pozytywnych ocen przygotują się fani Ojca Chrzestnego. Nie jest ich chyba tak wielu jak fanów Avatara, więc masowe tworzenie nowych kont gwarantowane. Cyrk jakich mało:P
EkspertFilmowy - gadasz tam, ja byłem na zwykłej wersji i też wystawiłem 10/10. Oscar się należy. Albo 11!
Cyrk to Wasze wypowiedzi. Dawno tak debilnego tematu nie widziałem. Panikujecie jakby na Polskę najeżdżała armia wroga. "Przygotujcie się na odparcie ataków" - litości proszę. "Nie jest ich chyba tak wielu jak fanów Avatara" - to się bardzo mylisz. Bajeczka na pierwszym miejscu, to dopiero będzie upadek rankingu na FW. Gorzej już chyba naprawdę być nie może. Ale niech się Avatar wyszaleje, pobędzie sobie trochę, później zniknie z kin i wszystko wróci do normy:)
GOŚCIU NIE NAPINAJ SIĘ TAK! To tylko żart! A właśnie wyszło kto czuje się prześladowany... hehe wyluzuj
Fajnie że jesteś jeszcze przed obejrzeniem :). Ale podejdź do tego filmu z normalnym nastawieniem a nie z jakąś kosmicznie wysoko postawioną poprzeczką. Poprostu czerp przyjemność a nie zastanawiaj się co jest nie tak bo szukanie dziury w całym zepsuje Ci spektakl... :) (po komentarzach widzę że wiele osób oglądało ten film tylko po to żeby się przyczepić do drobiazgów)
Pozdrawiam
Wszystko będzie dobrze... po pierwszym szaleństwie wszystko wróci do
normy... ludziska poszaleli jak z Hansem Landą z Bękartów. Widzieli z nim
jeden film i stawiali go wyżej niż Ridleya Scotta
No ja mam o tyle gorzej, że niestety nie obejrzę tego filmu w 3D... Po prostu nie mam takiej możliwości, najbliższe kino 3D mam ponad 300km od siebie, do Warszawy konkretnie, więc niestety ja obejrzę go tylko w 2D. Ale może i tak będzie dobry, chodzi mi raczej o to, iż 1 miejsce w rankingu to chyba jednak lekka przesada. Szkoda, że nie obejrzę go w przeznaczonej do tego wersji.
Eee tam, film o włoskich bandytach w USA z opasłym M.Brando wyżej niż arcydzieło Camerona?? Stary, zapomnij :D
Ja do imaxa mam pół polski najbliższego (mieszkam w 3 miescie) ale multikino sobie poradziło z wersją 3D (chociaż nie powiem, na dwa razy większym ekranie przeżycia są zapewne jeszcze lepsze
Podpinam się ;]
Mam pytanie do osób które na Avatarze były w Imaxie. Idąc do Imax'a (Poznań) miałem nadzieje, że film zostanie wyświetlony na całym, wielkim ekranie, a tym czasem czułem się jakbym oglądał film w normalnym kinie, gdzie ekran jest mniejszy lub nawet gorzej, ponieważ denerwowały puste pola dookoła filmu, tutaj obrazek jak to mniej więcej wyglądało, http://img686.imageshack.us/img686/9968/ekranimax2.jpg może nawet mniejszą powierzchnię ekranu film zajmował. Czy to normalne ? Jechałem ponad 150km specjalnie, żeby jak już to napisałem obejrzeć film na wielkim Imax'owym ekranie, zarezerwowałem miejsce w 7 rzędzie na środku, żeby ogarnąć wszystko wzrokiem, ale nie było czego ogarniać, a teraz zamiast rozmyślać o filmie czuję się wydymany ;
Ja tam na żadną wojnę się nie szykuję. Niezależnie od tego, czy Avatar będzie na pierwszym miejscu, czy nie, Ojciec Chrzestny zawsze pozostanie jednym z najlepszych filmów wszech czasów. Nie można pokonać dzieła, które od prawie czterdziestu lat zwycięża :). BTW, Avatar to solidny film.
hehe skoro chociaż niekórzy fani ojca chrzestnego potrafią przyznać z godnoscia ze avatar to nie jakis badziew to moze nie bedzie tak zle ;)
Top 2 to duża pomyłka i choc film po 2 obejrzeniu oceniłem 9/10 tak niestety nie może się tylko wliczac w top 50. Nierozumiem jak może byc przed Władcą Pierścieni, Giwezdnymi Wojnami, Forestem Gumpem czy nawet TITANICEM. Niestety ale to jest chore.