7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822924
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Natomiast historia w nim opowiedziana jest jak w komedii romantycznej , w której głowną rolę gra hollywood'zki amant.
Irytująca jest jedna postać, nie napiszę , która bo jeszcze posądzą mnie o spoiler.

Ja dałem filmowi 1o, a to dlatego ,że pomimo schematu , film wzrusza, pokazuję ludzką nature w 1oo%.
Sceneria, rośliność, zwierzęta w tym filmie - coś pieknego.

A sami mieszkańcy - niesamowicie dopracowani .
Polecam w 1oo%

I niech "trole" nie zaniżają Ojca Chrzestnego ani innych filmow z TOP 1oo bo widać do czego to doprowadziło .

Chcesz dać 1o AVATAROWI ? Daj , ale nie zaniżajcie ocen innym filmom, które przed AVATAREM wywarły na Was wrażenie.

Dbajcie o siebie i innych.

ocenił(a) film na 8
Dazu

nie rozumiem... z fabuły się śmiejesz i dajesz filmowi 10/10??? Taką ocenę otrzymać obraz WYBITNY, DOSKONAŁY, PEŁNY, SPÓJNY...

ja mu dałem 7 bo to dobry film, ale ma moim zdaniem słabiutkąjak barszcz fabułę i kilka luk fabularnych, przykrytych ładnie bardzo widowiskowym bum bum bum.

hezron

Jasne, a filmowi, który posiada doskonale dopracowaną fabułę i wspaniałą gę aktorską, ale nic poza tym można dać 10 tak? Żenująca bzdura!

Na najwyższą notę zasługują przede wszystkim filmy, które powodują przełom, a nikt o zdrowych zmysłach nie zaprzeczy, że właśnie Avatar tego dokonuje.

ocenił(a) film na 8
Vendeur

sam jestes żenujący, smarkaczu. Umiesz czytać ze zrozumieniem?

To, że film stanowi jakiś przełom, oznacza od razu że jest filmem genialnym, dopracowanym w każdym calu i po prostu arcydziełem, tak???