Trzymać sie mocno...
http://www.youtube.com/watch?v=kE1gqq3LG_0
Ja kliknąłem tylko raz w link z klipem z Thanatorem(a może jakoś inaczej)-nie obejrzałem go całego i nie mam zamiaru oglądać żadnych scen z tego filmu. Po co mi to? Wolę obejrzeć cały film w kinie a nie oglądać jakieś krótkie sceny na ekranie mojego monitora.
Ehhh racja, ale myślałem że "Exclusive Clip" mówi samo za siebie :P Ale prawda..
!!! SPOILER !!!
!!! SPOILER !!!
!!! SPOILER !!!
!!! SPOILER !!!
;)
Jest coś pocieszającego w tym, że wykorzystałam już limit przesłanych danych na ten miesiąc (zgadnijcie, na co!) i moje połączenie ledwo zipie. Przyspieszenie nastąpi dopiero, o ironio, dwudziestego piątego. ^^ Blueconnect ma swoje dobre strony. Przynajmniej teraz. xD
Nie no co to za internet? Ograniczenie dla piratów? Dziennie pobieram średnio 2-3GB danych, a sama prędkość jest po prostu średnia.
Co do klipu to nieźle, nie wiem czemu, ale miałem skojarzenia z Parkiem Jurajskim III, kiedy znaleźli się w klatce pterodaktyla..
Hm, ja tam podchodzę z innego założenia, kiedy oglądam te wszystkie klipy. 150 min to niemało i myślę, że we wszystkich trailerach, klipach, itd., widzieliśmy ledwie 20min.. daję porównanie np. do HP6, gdzie wielka machina reklamowa spowodowała streszczenie filmu w 6 zwiastunach.