7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822491
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

na którą z wielkich premier czekacie najbardziej? Faworytem wydaje się być Avatar, 3 najdroższy film w historii kina, ALE pozostałe dwa też nie stoją na straconej pozycji;) ja głosuję na Legion. Zapraszam do głosowania, każdy może oddać 1 głos.

Legion: 1
Daybreakers: 0

Blacha86

Zacząć trzeba od tego, że ani Legion, ani Daybreakers nie są "wielkimi premierami". Daybreakers zapowiada się całkiem nieźle, ale, sądząc z zabójczo tandetnego zwiastuna, Legion to będzie tragiczna porażka. Od razu widać, że reżyser chciał nakręcić "najbardziej zajebisty film w historii kina", a jakie są tego efekty, to wiadomo :D

ocenił(a) film na 7
Blacha86

Avatar jest wielka premierą, pozostałę dwa filmy to płotki. Bardziej oczekiwane są Nine, czy Nostalgia anioła, a w 2010 Shutter Island

ocenił(a) film na 10
Blacha86

Nie ma porównania. Przecież Avatar to zupełnie inny gatunek. :) Te dwa
pozostałe tytuły to horrory, od których oczekuje się trochę czegoś inego
niż od filmu sci-fi. Mnie tam one w ogóle nie interesują, bo w ogóle nie
lubię tego gatunku. Mroczne, straszne, bez wzruszenia - to nie dla mnie. :>

A poza tym wystarczy zobaczyć na liczbę osób, które chcą dany film
zobaczyć.
Legion: 976
Daybreakers: 890

Więc o czym tu gadać? :P Tylko "Avatar"! :)

Blacha86

Daybreakers - co to za wielka premiera? film trwający 98min to nie film, to teledysk, co do Legion sie nie wypowiadam, ale moze byc dobry z tym, ze na pewno avatarowi do piet nie dorosnie

ocenił(a) film na 10
Blacha86

Co to w ogole za lista premier?? Nie ma z czego wybierac. To tak jak polozyc nowego Mercedesa(Avatar), starego malucha(Daybreakers) i gowno obok niego(Legion) oraz kazac komus cos z tych 3 rzeczy wybrac... Wybor prosty nie?

ocenił(a) film na 6
Blacha86

Clash of the Titans :]

diana6echo

na The Road czekam. Avatar jest dla mnie zbyt infantylny. Taka Pokahontas w kosmosie.

shen16

Umrzyj chłopcze.

Zgadzam się z ulicznym samurajem, sam się na Legion czaiłem zwłaszcza po
comiconie, ale zwiastun zwiastuje tragedię. A Daybreakers oferuje powrót
aktorów sprzed dekady w matrixowo wampirzej papce - wszystko odgrzewane,
ale może na dvd rzucę okiem.

Porównywanie takich ścierwek do Avatara to jak pytanie jaki film akcji
wolisz obejrzeć Terminatora 2 czy Liberatora 2.... eh. Wkurwiają mnie
'znawcy' z internetu.

ocenił(a) film na 6
gigaherc

A mnie wkurzają ludzie, którzy piszą takie rzeczy, jak dwa pierwsze słowa twoje posta.
"Umrzyj chłopcze"? Ty się dobrze czujesz? Życzenie komuś śmierci, nawet w formie żartu, jest idiotyzmem na który brak nawet słów.

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

@gigaherc- po pierwsze: sram na to co będziesz oglądać, jak ten topic dobije do 30 odpowiedzi w 48h, to kumpel stawia mi Grolscha. po drugie, to do ciebie i wszystkich haterów tutaj: kozakami to jesteście przed kompem, ale u mnie na dzielni to żaden by pół dnia nie przeżył. ku**** mm nadzieje że jak sie ujawniłem to nie unieważni zakładu;/