Beznadziejne efekty i fabuła film mocno naciągany już lepszy od niego jest X-men Wolwerin daje mu 1/10
Zawsze znajdzie sie jakiś kretyn!!! Ten film bedzie rewolucją kinową moim zdaniem a ty masz beznadziejne efekty na chacie... Rendering w tym filmie nie wiem jak to powiedzieć jest idealny wiec jak mozesz podziedzieć dzieciaku ze efekty sa beznadziejne...w dupie byłeś i gówno widziałeś...
Jeszcze jedno.. ocena filmu po zwiastunie to bardzo inteligentne z twojej strony...i powiedz mi skąd znasz fabułe??? wyczytałeś w internecie czy poprostu(zwiastun) widziałeś film:P Powiem ci tak w zwiastunach masz jako taki zarys fabuby... dla kris8_7 -1000000000000/10 tak oceniam twoją postawe...
wujek_chuj_ek to jest zwykla prowokacja, nie wiem po co dyskutujesz z takimi osobami...
Jeszcze bardziej inteligentne jest stwierdzenie, że film będzie rewolucją kinową na podstawie zwiastuna. Jarasz się tym filmem jak Twój pies jedzeniem.
Nie na podstawie zwiastuna, tylko na podstawie informacji pochodzących z wywiadów, filmów i choćby podstawowej wiedzy o Cameronie. To, że Avatar jest rewolucją to prawda - tylko, że dla filmowców. Możliwość zczytywania gry aktorskiej na potrzeby modeli 3D bez markerów i malowania siatki na twarzy aktora, wstępny rendering efektów na planie filmowym, specjalnie zaprojektowane kamery 3D. Przeszukaj forum, zanim napiszesz coś głupiego.
Ej ale nie dziwmy się koledze...wersje CAM z torrentów czy innych mogły wpłynąć na jego postrzeganie tego filmu. Bądźmy wyrozumiali i mu współczujmy :)
Post informacyjny: cokolwiek, ale to naprawdę cokolwiek odpisujemy w takim temacie, robimy z siebie większych kretynów niż autor. Łącznie z tym moim postem, bo dlaczego ja to piszę w ogóle?
Podobno Cameron kręcił ukrytą kamerą na premierze, wiec pewnie na torrenty wrzucil ;)
przeca on nie widział zwiastuna, nawet zdjęć. Oglądał Teletubisie i pomylił je z Avatarem i tego są skutki ;)
Nie ma co odpisywać, bo kris8_7 już nie czyta tego tematu. :) Wszedł tu,
żeby napisać głupie zdanie i poszedł. Już się tu nie odezwie, więc po co to
kontynuować? :P Skończmy tą "dyskusję". ;]
No ok, ale w ten sposób podbijasz temat. :P
Koniec - kto się zgadza, niech nic nie pisze. :D
"Już lepszy Wolverine"? Przecież Kris 8_7 dał temu filmowi 10/10, to chyba dużo lepszy. Dalej równiez same dychy - wszystkie części Fast&Furious, Dragon Ball, GI JOE, TF2, 2012, American Pie 7. Avatara co prawda jeszcze nie można oceniać ale wśród tych pereł jest jeden wyjątek na 1/10 - Watchmen. Cholera, sam sie dałem wpuścić w prowokację ale do szału mnie doprowadzają tacy mecenasi.
Spoko ludzie to tylko mały troll :)
Jak chcecie walczyć z trollingiem to poczekajcie aż Janko założy swój temat
tuz po premierze - on przynajmniej wam odpisze :)
O tak, Janko wymiata!
Jest taki elokwentny i mądry;)
Już nie mogę się doczekać:)))
O Boże widzisz i nie grzmisz... skąd tacy kretyni się biorą nie mam pojęcia, może ktoś z was wie???
no tak masz racje nie powinniśmy reagować na takich ... ale czasami nie idzie :)