Nie wiem jak wam, nie wiem jak ludzie zareagują na to co napiszę, ale ja na pandorę chcę jak najszybciej wrócić. Film, który obejrzałem wprawił mnie w takie osłupienie, że idę do kina jak najszybciej drugi raz a później kupuję dvd i oglądam film wiele, wiele, wiele, wiele razy więcej niż władcę....Zaraz znajdę się miałczki, którzy będę narzekać ale od obejrzeniu tego filmu czuję się od niego uzależniony:D
hehe nie ma w tym nic dziwnego :P ja 25.12 bylem na premierze i tez od razu zrobilem kolejna rezerwacje na pierwszy mozliwy seans tzn. na........dzis.... 01.01.2010 na 18.00 Punkt44 SImax Katowice :)
ja bym chciał tam wrócić i zamieszkać... mój kumpel też... więc chyba produkcja udana aż za bardzo
Genialny klimat i cudowna kultura przedstawiona w filmie oraz rozwiązania niestety powodują u mnie doła po wyjściu z kina. Wolałbym tam zostać szczególnie że łódzki cyfrowy imax powoduje że jesteś w środku dosłownie
film jest wspaniały i swoją magią potrafić zaczarować ludzie bez względu na wiek. :) W tym tygodniu zamieszczę swoją obszerną recenzję.
heh, mam to samo :D
nie bardzo mogę biegać, więc sytuacja Jake'a nie była mi obca - cała ta radość, kiedy mógł stanąc o 'własnych'
nogach trochę i mnie się udzieliła :) tym samym film awansował do prywatnej listy moich 'najulubieńszych'
filmów ^_^
10/10
ps
ktoś może przewiduje, kiedy wyjdzie dvd? -_-"
Jako ludź czy nie ludź czy to w ogóle ważne? Brakuje mi tego sposobu na życie, które przestawił reżyser posługując się plemieniem istniejącym na obcej planecie..
dokładnie, sposób na życie i zachowanie świętości które są namacalne ale jednak mistyczne coś pięknego