7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823400
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Chcę wrócić

ocenił(a) film na 10

Nie wiem jak wam, nie wiem jak ludzie zareagują na to co napiszę, ale ja na pandorę chcę jak najszybciej wrócić. Film, który obejrzałem wprawił mnie w takie osłupienie, że idę do kina jak najszybciej drugi raz a później kupuję dvd i oglądam film wiele, wiele, wiele, wiele razy więcej niż władcę....Zaraz znajdę się miałczki, którzy będę narzekać ale od obejrzeniu tego filmu czuję się od niego uzależniony:D

ocenił(a) film na 10
Raito25

hehe nie ma w tym nic dziwnego :P ja 25.12 bylem na premierze i tez od razu zrobilem kolejna rezerwacje na pierwszy mozliwy seans tzn. na........dzis.... 01.01.2010 na 18.00 Punkt44 SImax Katowice :)

ocenił(a) film na 10
marpol78

Zazdroszczę...cholernie:D Ja muszę czekać do niedzieli;/

ocenił(a) film na 10
Raito25

ja bym chciał tam wrócić i zamieszkać... mój kumpel też... więc chyba produkcja udana aż za bardzo

kataklysm_999

Mam pytanie jako ludź czy niekoniecznie?

ocenił(a) film na 10
MorganaBlackcat

jako mieszkaniec pandory :) a raczej mieszkańcy

kataklysm_999

Rozumiem bo to świetni ludzie z innej cywilizacji.:)

ocenił(a) film na 10
MorganaBlackcat

Genialny klimat i cudowna kultura przedstawiona w filmie oraz rozwiązania niestety powodują u mnie doła po wyjściu z kina. Wolałbym tam zostać szczególnie że łódzki cyfrowy imax powoduje że jesteś w środku dosłownie

kataklysm_999

Ja miałam takie wrażenia po 2D ale doła nie miałam na szczęście a wiele radości .

użytkownik usunięty
kataklysm_999

Zgadzam się dokładnie

użytkownik usunięty
kataklysm_999

film jest wspaniały i swoją magią potrafić zaczarować ludzie bez względu na wiek. :) W tym tygodniu zamieszczę swoją obszerną recenzję.

Raito25

heh, mam to samo :D
nie bardzo mogę biegać, więc sytuacja Jake'a nie była mi obca - cała ta radość, kiedy mógł stanąc o 'własnych'
nogach trochę i mnie się udzieliła :) tym samym film awansował do prywatnej listy moich 'najulubieńszych'
filmów ^_^
10/10

ps
ktoś może przewiduje, kiedy wyjdzie dvd? -_-"

ocenił(a) film na 10
kate_catharina

mogę potwierdzic główne założenia na temat filmu jako rewolucji i tyle.

ocenił(a) film na 10
Raito25

Jako ludź czy nie ludź czy to w ogóle ważne? Brakuje mi tego sposobu na życie, które przestawił reżyser posługując się plemieniem istniejącym na obcej planecie..

Raito25

Fakt że mi się tez spodobało takie podejście do życia.:)

ocenił(a) film na 10
Raito25

dokładnie, sposób na życie i zachowanie świętości które są namacalne ale jednak mistyczne coś pięknego

Raito25

Ja spróbuję tam wrócić za pomocą świadomego snu. jak się nie uda idę 13 raz do kina. :)