7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822880
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Czwarty avatar ??

ocenił(a) film na 10

No właśnie, ile było avatarów? Był Jake Sully, pani doktor, naukowiec co przyleciał na Pandorę z Jakiem i ten czwarty ?? Chyba był w scenie na początku filmu, gdy avatary grały w kosza, chyba też na końcu, gdy ludzie opuszczali planetę - trzymał karabin (czy to był Sully?). Czy miał jakieś kwestie w czasie filmu ? Co robił podczas akcji filmu ? Brał udział w bitwie ? Czy sobie go tylko ubzdurałem ?

ocenił(a) film na 8
DFence

Było ich nawet więcej, właśnie na tym placu treningowym :)
Wreszcie zaczynają powstawać normalne tematy :D

ocenił(a) film na 3
rAd_

Od cholery ich było na tym placu treningowym. Najwięcej w "sypialni"

ocenił(a) film na 6
DFence

Dokładnie ;) Ciekawe co się z nimi później stało ;)

ocenił(a) film na 10
dominisia_10

Dzięki za potwierdzenie. Czy jakiś z tych "pozostałych" avatarów brał udział w bitwie ? Przez chwilę właśnie miałem takie wrażenie.

ocenił(a) film na 8
DFence

Hmm wydaje mi się, że tylko Jake i Norm, ale zwrócę na to uwagę przy następnym seansie

ocenił(a) film na 8
DFence

Wydaje mi się, że tylko Jake i Norm
Ale spróbuję zwrócić na to uwagę przy następnym seansie :)

ocenił(a) film na 10
rAd_

tylko oni
jake i norm

<br/>
<br/>
<br/>

ocenił(a) film na 10
BigDadddy

Tak, w bitwie z avatarow ludzkich udział brał tylko Jake i Norm, reszta jest pominięta.

ocenił(a) film na 7
dominisia_10

Kurde, faktycznie. Na początku w bazie było przeciez w trzy d*py avatarów, a potem ani widu, ani słychu, tylko tych kilka avatarów głownych bohaterów. Przecież były częścią ważnego projektu naukowego, a tak jakby wyparowały... Należało by im sie wiecej uwagi w filmie

ocenił(a) film na 10
DFence

No a ja jestem ciekaw skoro Avatary są takie drogie, to czemu dostało ich tyle osób (nie wyglądali na naukowców).

Heh, zaczynam gadać jak ci NeoKidzi i pseudokrytycy ;D

ocenił(a) film na 10
slavia9

Przypuszczalnie drogi są przede wszystkim z uwagi, że ich produkcja długo trwa (na początku jest mówione że avatar jake'a "dojrzewał" podczas jego lotu, czyli 6 lat)
I raczej wszyscy to byli naukowcy, nawet w obozie na'vi powiedzieli, że jake jest 1 wojownikiem ktorego poznali, reszta to byli jajogłowi.