No właśnie, ile było avatarów? Był Jake Sully, pani doktor, naukowiec co przyleciał na Pandorę z Jakiem i ten czwarty ?? Chyba był w scenie na początku filmu, gdy avatary grały w kosza, chyba też na końcu, gdy ludzie opuszczali planetę - trzymał karabin (czy to był Sully?). Czy miał jakieś kwestie w czasie filmu ? Co robił podczas akcji filmu ? Brał udział w bitwie ? Czy sobie go tylko ubzdurałem ?
Było ich nawet więcej, właśnie na tym placu treningowym :)
Wreszcie zaczynają powstawać normalne tematy :D
Dzięki za potwierdzenie. Czy jakiś z tych "pozostałych" avatarów brał udział w bitwie ? Przez chwilę właśnie miałem takie wrażenie.
Hmm wydaje mi się, że tylko Jake i Norm, ale zwrócę na to uwagę przy następnym seansie
Wydaje mi się, że tylko Jake i Norm
Ale spróbuję zwrócić na to uwagę przy następnym seansie :)
Tak, w bitwie z avatarow ludzkich udział brał tylko Jake i Norm, reszta jest pominięta.
Kurde, faktycznie. Na początku w bazie było przeciez w trzy d*py avatarów, a potem ani widu, ani słychu, tylko tych kilka avatarów głownych bohaterów. Przecież były częścią ważnego projektu naukowego, a tak jakby wyparowały... Należało by im sie wiecej uwagi w filmie
No a ja jestem ciekaw skoro Avatary są takie drogie, to czemu dostało ich tyle osób (nie wyglądali na naukowców).
Heh, zaczynam gadać jak ci NeoKidzi i pseudokrytycy ;D
Przypuszczalnie drogi są przede wszystkim z uwagi, że ich produkcja długo trwa (na początku jest mówione że avatar jake'a "dojrzewał" podczas jego lotu, czyli 6 lat)
I raczej wszyscy to byli naukowcy, nawet w obozie na'vi powiedzieli, że jake jest 1 wojownikiem ktorego poznali, reszta to byli jajogłowi.