Czy Będzie Kontynuacja Avatara , a jeśli tak to wie ktoś co będzie.
Oby nie. Nienawidzę kręconych na siłę kolejnych części, a trudno byłoby
wymyślić sensowną fabułę dla kontynuacji.
Biorąc pod uwagę fakt, że sama fabuła Avatara nie jest najlepsza, na
dodatek ściągnięta z Pocahontas.
Avatar od samego początku jest pomyślany jako trylogia także jak sam widzisz to nie jest na siłę. Scenariusze jeszcze nie są gotowe ale pomysły są i były od czasu zamysłu pierwszej części.
Wybacz mój błąd, nie wiedziałem o trylogii.
W takim razie mam nadzieję, że w 2 kolejnych częściach dostaniemy lepszą
fabułę od 'jedynki'.
Będzie... Część 2 i 3.
Wiem czego prawdopodobnie NIE będzie:
Pandory
Na'vi
Jake'a
Neytiri
innych znanych postaci / miejsc z 1 części
tyle w tym temacie
"Wiem czego PRAWDOPODOBNIE..."
Czyli gówno wiesz...
Więc lepiej nie wymyślać a poczekać :)
Podobno w 2 części akcja będzie się toczyc na księżycu tejże planety :) bynajmiej na onecie tak jest napisane.
Akcja dwóch kolejnych części AVATARa ma się toczyć na pozostałych księżycach planety wokół której krąży Pandora. Ale to dopiero zapowiedzi. Wiadomo, najpierw producenci czekali czy AVATAR wypali. Teraz już wiadomo, że tak. Ja się spodziewam czegoś w stylu "pazerna korporacja kontratakuje" A fabuła... hmm... różnie to bywa. II i III część matrixa mz były słabsze od jedynki. a III epizod gwiezdnych wojen był wyraźnie lepszy od I i II epizodu. Poczekamy zobaczymy. Hollywood na pewno nie wypuści kury znoszącej miliardy dolarów.
Niedawno przeczytałem ciekawą infomację na temat kontynuacji zobaczcie sobie
http://www.filmweb.pl/%22Avatar+2%22+nie+b%C4%99dzie+rozgrywa%C5%82+si%C4%99+na+ Pandorze,News,id=57064
Obecnie wiadomo tylko tyle ze prawdopodobnie zostanie nakrecony Avatar 2 i tyle w tym temacie. Nie wiadomo kiedy to bedize jaka będzie fabula, gdzie będzie sie rozgrywała akcja a nawet jaki bedize tytul. narazie trzeba czekac az 1 czesc sie calkowice sprzeda, a potem sie zobaczy co dalej.....