Między tymi mutantami, może między człowiekiem a mutantem?
Nie wiem, cokolwiek?
Kolega mi mówił, że "niby" coś jest, ale chyba wkręcał;/
Mi się wydaję, że to będzie sama akcja i to nie byle jaka ;]
Jest i to bardzo ciekawy. Komandos Jake Sully zakochuje się w rdzennej Na'vi Neytiri.
No nie wiem czy również to widzicie...ale ja uważam, że Cameron tworząc ten film inspirował się Gwiezdnymi Wojnami, Titancem i Parkiem Jurajskim ....W każdym razie takie były moje odczucia po zwiastunie:D
Titanicem to się inspirował chyba tylko budżetem i pozycją w box office. Innych podobienstw ja nie widze. No może jeszcze romans ;)
Dobrze się czujesz? Wszystko gra? Poczytaj trochę to się dowiesz wszystkiego...albo nic nie rób tylko czekaj na film, obejrzysz i się wszystkiego dowiesz a nie takie głupie tematy...
Wątek miłosny jest i to strasznie naciągany wręcz naiwny.
Każdy widzi czym jest Navi , wcale to nie piękne ani sexy ale może ma swoją osobowośc.
Ale bez przesady Jack który ma juz swoje lata "przebiera" się za kosmitę i tak od zaraz zakochuje się w Neytiri ( to nie Pocahontas ).
Poza tym ma przy sobie Michelle Rodriguez , nie przeczę że wątek miłosny jest ciekawy ale jak na jeden film to stanowczo zbyt szybko. A gdyby rozpisali to na więcej części to bylo by zjadliwe.
Jak to "wcale to nie piękne ani sexy"?? Neytiri wygląda na żwawa dziewoje, ja sam bym ją tam chętnie... ...pod ogon ;P
A poważnie to Cameron określił ją jako 'smokin-hot', więc chyba dobra będzie... sie nada no ;D
PS. I bez żadnych zmierzchów mi tu prosze, jadłem dopiero co!
;)
Co wy gadacie babka lata nago i nikt nie robi z tego szumu ale jak by np. Angelina Joli albo Jessica Alba latał nago chociaż ta ostatnia już prawie to wtedy byłby szum a tak wyszło to sztucznie i śmiesznie.
Nie przeczę jeszcze filmu nie oglądałe i niewiem jaki będzie ale to jak na razie najpoważniejszy minus.
Ale ciekawe... jJak Jake czuje, będąc w ciele Na'vi? Przecież to ciało nie
wytwarza mu ludzkich hormonów, więc może odczuwać troszkę inne potrzeby niż
będąc człowiekiem. I może wtedy Neytiri wydaje mu się bardziej atrakcyjna,
od jakiejkolwiek kobiety-człowieka. :)
Z resztą... Neytiri i tak jest piękna. :P
Zmierzch to jest wiesz...inna ranga, poza tym nie jestem fanką.
Co ty chcesz ode mnie ;p
Lubie takie rzeczy pooglądać na filmach bo jest ciekawiej i tyle