7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822491
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Między tymi mutantami, może między człowiekiem a mutantem?
Nie wiem, cokolwiek?
Kolega mi mówił, że "niby" coś jest, ale chyba wkręcał;/

Mi się wydaję, że to będzie sama akcja i to nie byle jaka ;]

ocenił(a) film na 8
lays19_91

Jest i to bardzo ciekawy. Komandos Jake Sully zakochuje się w rdzennej Na'vi Neytiri.

ocenił(a) film na 10
bob_Lazar

Dokładnie Jake jako avatar zakochuje się w Neytiri.

lays19_91

'mutanty'... David - widzisz i nie grzmisz.

Kaileena_Farah

No nie wiem czy również to widzicie...ale ja uważam, że Cameron tworząc ten film inspirował się Gwiezdnymi Wojnami, Titancem i Parkiem Jurajskim ....W każdym razie takie były moje odczucia po zwiastunie:D

ocenił(a) film na 8
agnieszka_26

Titanicem to się inspirował chyba tylko budżetem i pozycją w box office. Innych podobienstw ja nie widze. No może jeszcze romans ;)

lays19_91

to w końcu komandos jest człowiekiem a dziewczyna z innej planety czy odwrotnie?

lays19_91

wolałabym żeby jakiś niebieski zabujał się w kobiecie-człowieku.

ocenił(a) film na 10
lays19_91

Dobrze się czujesz? Wszystko gra? Poczytaj trochę to się dowiesz wszystkiego...albo nic nie rób tylko czekaj na film, obejrzysz i się wszystkiego dowiesz a nie takie głupie tematy...

Stackhouse

Nie,to nie będzie drugi Zmierzch jezeli do tego dążysz -.-'

ocenił(a) film na 10
lays19_91

Wątek miłosny jest i to strasznie naciągany wręcz naiwny.
Każdy widzi czym jest Navi , wcale to nie piękne ani sexy ale może ma swoją osobowośc.
Ale bez przesady Jack który ma juz swoje lata "przebiera" się za kosmitę i tak od zaraz zakochuje się w Neytiri ( to nie Pocahontas ).
Poza tym ma przy sobie Michelle Rodriguez , nie przeczę że wątek miłosny jest ciekawy ale jak na jeden film to stanowczo zbyt szybko. A gdyby rozpisali to na więcej części to bylo by zjadliwe.

użytkownik usunięty
patryks83

Patryks83... oceniasz ten wątek fabularny po zdjęciach czy trailerach? ;)

ocenił(a) film na 8

Jak to "wcale to nie piękne ani sexy"?? Neytiri wygląda na żwawa dziewoje, ja sam bym ją tam chętnie... ...pod ogon ;P

A poważnie to Cameron określił ją jako 'smokin-hot', więc chyba dobra będzie... sie nada no ;D

PS. I bez żadnych zmierzchów mi tu prosze, jadłem dopiero co!

;)

ocenił(a) film na 10

Co wy gadacie babka lata nago i nikt nie robi z tego szumu ale jak by np. Angelina Joli albo Jessica Alba latał nago chociaż ta ostatnia już prawie to wtedy byłby szum a tak wyszło to sztucznie i śmiesznie.
Nie przeczę jeszcze filmu nie oglądałe i niewiem jaki będzie ale to jak na razie najpoważniejszy minus.

ocenił(a) film na 10
patryks83

Ale ciekawe... jJak Jake czuje, będąc w ciele Na'vi? Przecież to ciało nie
wytwarza mu ludzkich hormonów, więc może odczuwać troszkę inne potrzeby niż
będąc człowiekiem. I może wtedy Neytiri wydaje mu się bardziej atrakcyjna,
od jakiejkolwiek kobiety-człowieka. :)

Z resztą... Neytiri i tak jest piękna. :P

lays19_91

Zmierzch to jest wiesz...inna ranga, poza tym nie jestem fanką.
Co ty chcesz ode mnie ;p
Lubie takie rzeczy pooglądać na filmach bo jest ciekawiej i tyle

lays19_91

Tutaj w Avatarze wolno kochac sie z innymi, a z kolei seks miedzygatunkowy w dystrykcie nr.9 jest zakazany oto przeciez Wikus Van De Merwe byl oskarzony.
Seks ze smerfami-TAK!
Seks z krewetkami-NIe!
tak nie moze byc, wszyscy sa rowni, a prawo trzeba ujednolicic:-)))