7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822609
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

witam,
Niedawno byłem na filmie Odlot w 3d i równie dobrze mogłem go oglądać bez okularów, a różnica w cenie była duża.
Pytanie, czy warto iść (do Heliosa) na Avatara 3d? Czy może wybrać zwykłą wersję?.
Pozdrawiam,

ocenił(a) film na 6
tenszin

Moim zdaniem nie warto bo większość scen i tak była dwuwymiarowa, a 3D objawiało się przede wszystkim na napisach, czasem jakiejś trawie czy machającej ręce na perwszym planie. Trójwymiarowość nie była w tym filmie potrzebna i dawała dość sztuczny obraz. Ale większość osób ma jednak odmienne zdanie od mojego... ;)

ocenił(a) film na 8
ailouros

Siema :)
Warto !
Pod warunkiem, że masz działające dwoje oczu. Naprawdę i szczerze współczuję wszystkim, którzy widzą "mono" (nie tylko filmy) . Filmy 3D powoli zdobywają rynek, to już tak zostanie...

tenszin

Witam serdecznie,
to jest moj pierwszy wpis na forum,nie moge sie powstrzymac od odpowiedzi.
Ogladanie tego filmu w wersji 2d to grzech.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
pawlik89

Mam pytanie odnośnie 3d. Rzadko chodzę do kina ale jak już pójdę to siadam w ostatnim rzędzie. Tak też zrobiłem i tym razem juz zamówiłem bilet w ostatnim rzędzie... im bliżej seansu tym bardziej mi się wydaje ze źle zrobiłem. Ma ktoś doświadczenie w siedzeniu na samym końcu sali w 3d filmie? czy aż tak źle to stamtąd wyglada?

ocenił(a) film na 10
pawlik89

Widziałem wczoraj w 3D, rewelacja.. ten świat tak wciąga, że nie chcesz wracać
Przepiękny, magiczny świat - moim zdaniem tylko 3D

ocenił(a) film na 6
tenszin

tylko i wylacznie 3d, cos pieknego, niechce sie wrocic potem do szarej rzeczywistosci