7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822964
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Hej, mam do Was ważne pytanie. Czy warto pójść na ten film do kina w 3D. Wiem, że gazety rozpisywały się na temat, że jest świetny, ale nie wiem czy to była tylko nagonka żeby te 500 milionów, które weszły w ten film się zwróciło... Zwracam się z pytaniem do ludzi,którzy już byli na nim w kinie. Dziękuje za szczere odpowiedzi. Będę wdzięczna;>

P.S Nie jestem fanka fantasy, ale jeżeli okaże się godny to pójdę;)

ocenił(a) film na 8
gabrielle33

wystarczy spojrzec lekkim okiem na te 1700 postów żeby stiwerdzić że jest dobry;p ogólnie dziwne pytanie czy warto na 3d, cały czas się mówi że film robiony dla 3d, rewolucja w kinie itp to wiaodmo chyba ze wersja 3d powinna być cojamniej dobra:P, a jest rewelacyjnie

ocenił(a) film na 10
futrzaq6

idąc na 2d oszczędzasz 5 złotych, wiesz co można zrobić za 5 złotych? błyszczyk sobie kupić albo tipsy...

gabrielle33

Wyrzuć te głupie gazety, które wcisnęły ci kit o tych 500 milionach :P
Warto iść na 3D.

ocenił(a) film na 8
gabrielle33

Widząc twój gust filmowy to po obejrzeniu Avatara powinnaś obniżyć oceny pozostałym filmom. Moja siostra ma parę filmów w ulubionych tych samych, a Avatarem była zachwycona

ocenił(a) film na 7
rAd_

Warto iść na 3D, zdecydowanie lepsze odczucia. Tu dopiero poczułam rozmach! Polecałabym Ci także kino IMAX, jeśli takowe znajduje sie w Twojej okolicy ;)
Jedno ostrzeżenie: jeśli miewasz problemy z zaburzeniem błędnika, poprzez niewyobrażalny realizm możesz nawet odczuć mdłości ;P

ocenił(a) film na 10
gabrielle33

Idź. Na pewno nie pożałujesz. Jeżeli lubisz wspaniałe widoki piękno natury to jest film dla Ciebie.
500 milionów haha! Avatar już dobija do miliarda...

QoTheGreat

Dziękuje za odpowiedzi, rzeczywiście byłam na nim przed chwilą i był booski! Strasznie mi sie podobał;)

QoTheGreat

Dziekuję wszystkim za odpowiedzi;) Rzeczywiście wróciłam z niego przed chwilą i strasznie mi się podobało^^* Był super;*

ocenił(a) film na 10
gabrielle33

TAK

kurwa żeby nie być niemiłym
.jest 25 tys. głośów film 21 w top 100
.setki tysięcy na całym świecie pozytywnych,bardzo opini
.niesamowite widowisko (w 3d lepsze )

pzdr:)