7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822839
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Wasze oddziały zostały zdetronizowane przez armie fanów Leona zawodowca. Jeśli tak dalej pójdzie to wypierdolicie i Avatara i Ojca chrzestnego z rankingu.
A tak na poważnie: ilu z was którzy dali 10 avatarowi a 1 ojczulkowi tak na prawdę ten drugi film oglądało? Ja dałem 10 avatarowi a ojcu nic bo go nie oglądałem.
Od głupoty to nawet Eywa was nie uratuje.

ocenił(a) film na 7
What_The_Fuck

Ja oglądałem te dwa filmy i dwa bardzo lubię.Jezcze troche to na czołgi w miastach będziemy się nawalać,który film lepszy,a potem to może nawet Hoolywood zrobi film o nas hahaha.

użytkownik usunięty
What_The_Fuck

Powstaniemy z martwych!!!! Walczymy z ojcem chrzestnym i adminem lecz i tak odniesiemy sukces!!!
Na koń bracia na koń!!! Sforsować bramy wroga!!!!!!!
Do boju kompani!!!

oddziały południowe już są w drodze!!!! Przybędziemy na czas!!!

ocenił(a) film na 1

i TAK ZGINIESZ!
GODFATHER JEST KLASYKIEM I BEDZIE NIM PO WSZE CZASY A AVATAR TO PRZEBÓJ NA 1 SEZON

ocenił(a) film na 6
poyeBananka

a czemu Avatar nie moze byc klasykiem za kilka lat ? Ojciec chrzestny nie od razu nim był...

ocenił(a) film na 8

Ja pierdziele. 4 dni mnie nie było a na filmwebie się nagle taki syf zrobił że żal. Choć jedno mnie ucieszyło ojciec chrzestny spadł z 1 miejsca na filmwebie pierwszy raz w końcu ktoś inny jest na pierwszym miejscu mam nadzieję że jednak wszystko tu wróci do porządku. Filmu ani ojca ani avatara nie oceniłem bo nie widziałem

ocenił(a) film na 7
Joker_27

oj niewiem czy to będzie film 1 sezonu.Dawno nie było takiego filmu co by tak poruszył ludzi jak AVATAR.Nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie na DVD ;)

ocenił(a) film na 8
karolekkkk04

A ja specjalnie nie ide na ten film do kina i czekam na dvd. W dupie mam niezwykłe efekty jak film jest dobry jest dobry tak samo w 3D i w 2D a nie że ja sobie pójdę na 3D i dam 10 oglądnę w 2D i dam 6. Specjalnie nie idę żebym nie miał potem oceny filmu przesłoniętej niezwykłymi efektami w 3D a na 2D i tak bym nie poszedł. Poczekam sobie jeszcze 12 lat wtedy Cameron zrobi następny film tym razem taki że sami sobie po ekranie chodzić będziemy to wtedy może pójdę na razie nie będę jechał do kina i tracił 100 złotych żeby obejrzeć film w 3D o którym za rok nikt nie będzie pamiętał. Klasyka taka jak ojciec chrzestny będzie jeszcze oglądana za 100 lat za 200 i za 300 a o Avatarze za rok już nikt nie będzie pamiętał

ocenił(a) film na 6

A ja załozę 50 kont, namówię znajomych żeby zrobili tak samo i wszyscy damy 1 avatarowi i ojcu chrzestnemu i po 10 damy zmierzchowi i transformersom ;D

ocenił(a) film na 8
What_The_Fuck

Ja dam 10 Gulczasowi i Yyyyrkowi! Niech wskoczą do Top10!

ocenił(a) film na 3
What_The_Fuck

Nie wiem po czyjej mam stanąć stroni. Dałam 9/10 i Ojcu i Avatarowi. Tak,
tak, podwójny ze mnie agent :P

ocenił(a) film na 9
What_The_Fuck

Ja 'Ojcu Chrzestnemu' dałem bodajże 7. Dlaczego? Ponieważ dla mnie arcydziełem była książka. Film nie oddaje nawet w 50% klimatu i magii książki.. A filmy zekranizowane na podstawie książek oceniam właśnie przez ten pryzmat.

ocenił(a) film na 8
AJAX_fan

Najgorsze że po tym filmie kino może całkowicie pójść w 3D a wtedy to już w ogóle do dupy będzie. Bo co żeby zobaczyć film będzie trzeba iść do kina czyli powrót do tyłu o 100 lat

ocenił(a) film na 1
Joker_27

Tylko ze wtedy wejscie do kina bylo tansze a teraz niesłą kasę robią na takich avatarach

ocenił(a) film na 8
poyeBananka

Nie o to chodzi, Cameronowi po częsci udało sie wygrac z piractwem w dobie internetu.

ocenił(a) film na 10
poyeBananka

dobrze że założyłeś en temat bo z minuty na minutę sytuacja robi się gorsza przez tych debili z autyzmem co
myślą że walczą

TRAGICZNE :(