7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822538
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Co za frajery przyjmują kontrybucje na FilmWeb. Wysłałem im zgłoszenie z polskim plakatem, który się ukazał na stopklatce (odpowiedziano mi, że jest kiepska jakość), a dziś już jest na stronie i to dokładnie identyczny.

Kiedy czas filmu był jeszcze podawany jako 161 minut, a ja chciałem go zmienić na oficjalnie potwierdzony 162 minuty, to odpisano mi, że za mało się różnią te czasy. A co dzisiaj widzę, że tylko moje zgłoszenia zostały odrzucone. :P

ocenił(a) film na 9
Juby_

ciiichoo... :P

oni patrzą :)

uważaj bo znikniesz :P

ocenił(a) film na 8
Juby_

Nie masz już o co afery robić? Niektórym to chyba się naprawdę nudzi. Idź pojeździć na sankach czy coś, jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na temat filmu.

ocenił(a) film na 5
Violinova

Zamknij pape violonczela bo kolo ma rację. System weryfikacji jest tak zj*bany, że głowa boli. Jeśli chce się dodać info n temat jakiegoś mało znanego filmu to jest to niemożliwe. Kiedy oglądam film dokumentalny np o muzyce, w której gustuję i chcę dodać nazwiska osób w nim występujących nie mogę tego zrobić bo nie mam jak podać linka popierającego moją wiedzę. A co jeśli po prostu nie ma tego nigdzie? Ja ich znam, oglądałem i wiem kto to jest, ale strona nigdy się nie wzbogaci o najmniejsze info bo nie i już. Chore.